Понеділок, 06.05.2024, 03:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 3 » Засідання громадської ради
15:41
Засідання громадської ради
12
    Відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, яке провела голова громадської ради Коленченко Надія Іванівна. У роботі громадської ради взяли участь: секретар міської ради Адамович Надія Анатоліївна, керуюча справами міськвиконкому Меренкова Лілія Іванівна, керівники комунальних підприємств міста, координатор ГО «Знам’янське об’єднання «Майдан» Н.Тишкевич.
  Заступник начальника фінансового управління міськвиконкому О.Лепетко проінформувала про стан виконання міського бюджету за I півріччя 2014 року. Повідомила, що виконання міського бюджету склало 97,5%. За I півріччя надійшло доходів 32 609,9 тис. грн.. За червень отримано короткотермінової позики на виплату заробітної плати та оплату енергоносіїв 4 613,0 тис. грн.. Заборгованість по заробітній платі та енергоносіях відсутня.
На розгляд громад12ської ради було винесено питання про стан надання всіх видів житлово-комунальних послуг у рамках стану виконання Програми реформування житлово-комунального господарства. Інформувала з даного питання
начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Л.Лаптєва. Любов Олександрівна зазначила, що Знам’янка є одним з лідерів в області з успішного впровадження ОСББ. За її словами, у місті створено та функціонує 30 об’єднання співвласників багатоквартирних будинків,  з яких у 2013 році створено  9, у поточному році - 2.
Зазначила, що у поточному році планується проведення капітального ремонту вул.. Калініна від вул.. Дзержинського до вул.. Калініна, буд.112, за рахунок коштів територіального дорожнього фонду обласного бюджету; поточного ремонту дорожнього покриття на ділянках вулиць Жовтнева, Фрунзе, Привокзальна, Петровського, Леніна, Героїв Сталінграда, Дзержинського, Дмитрівської за рахунок передбаченої обласному бюджету субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво,Ю реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області. Зазначила, що розпорядженням голови облдержадміністрації О.Петіка від 18 червня 2014 року №229-р затверджено перелік об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах області, фінансування яких буде здійснюватись за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.
   Л.Лаптєва доповіла, що управління на постійному контролі тримає погашення заборгованості по заробітній платі перед працівниками КП «Шляховик». Так заборгованість на 1.01.2014 року складала 281,0 тис. грн.., станом на 2.07.2014р – 96,8 тис.грн.  
  Керівник Знам’янського водоканалізаційного господарства ОКВП «Дніпро-Кіровоград» О.Рябов довів до відома членів громадської ради, що відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 23 травня 2014 року №558, та відповідно до Розрахунку собівартості, з 1 липня 2014 року підприємством вводяться в дію такі тарифи на послуги централізованого водопостачання та вод
12овідведення: на послуги централізованого водопостачання – 6,048 грн. м3 з ПДВ; на послуги централізованого водовідведення – 5,928 грн.м3 з ПДВ. Зазначив, що встановлення таких тарифів є життєво необхідним кроком, від цього залежить, чи буде вода у мешканців найбільших міст Кіровоградської області.
   Головний інженер комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1» О.Чернявський та економіст підприємства В.Горбенко розповіли про житлово-комунальні послуги, які надає підприємство. Зазначили, що підприємство забезпечує збереження житлового фонду, утримання житлових будівель та прибудинкових територій, проведення ремонтних робіт, виконує монтаж індивідуального опалення, капітальний ремонт житлових будинків, перевірку, ремонт димових та вентиляційних каналів.
  Начальник Знам’янського РЕМ О.Ковбасюк зазначив, що покращення роботи зі споживачами – одне з пріоритетних завдань сьогодення. Підприємство докладає максимум зусиль для того, аби співпраця з абонентами була чесною та прозорою. Повідомив, що для того, аби підтримувати якість надання послуг на належному рівні, щорічно виконуються плани капітальних ремонтів енергетичного обладнання, втілюються у життя інвестиційні проекти. Зупинився на розмірах діючих тарифів на електропостачання. 

   
Про  тарифи на пасажирські перевезення у місті Знам’янка та смт. Знам’янка Друга розповіла головний спеціаліст відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому О. Грінченко. Ольга Вікторівна зазначила, що методика розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту затверджена  наказом  Міністерства  транспорту  і  є обов’язковою для застосування під час встановлення регульованого тарифу органами виконавчої влади та місцевого самоврядування на послуги пасажирського автомобільного транспорту.  Перегляд рівня тарифів повинен здійснюватись у  зв’язку  зі зміною умов виробничої діяльності та реалізації Послуг, що не залежать від господарської діяльності Перевізника, в тому числі в разі зміни вартості палива більш ніж на 10%. Вартість  палива  порівняно з прийнятими  попередніми  тарифами  збільшилася із 9 до 13,50 грн.  В  структурі  тарифу  вартість  палива,  паливно-мастильних  матеріалів,  шин,  акумуляторів, запасних  частин  становить 58,8 %, заробітна  плата  водіїв  та  кондукторів – 12,4%,  загальновиробничі  витрати – 13,1%,  адміністративні  витрати – 1,3%.

 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1031 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты