П`ятниця, 19.04.2024, 10:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 12 » Засідання громадської ради
07:36
Засідання громадської ради
 
12
Відбулося чергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, яке провела  голова  громадської ради Філіпова С.М.  У роботі громадської ради взяли участь: міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами міськвиконкому Меренкова Л.І.

Внесено зміни та доповнення до Положення про громадську раду при  виконавчому комітеті Знам’янської міської ради та Регламенту громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, затверджених розпорядженням міського голови від  2   березня 2015 р. № 18 «Про затвердження складу громадської ради, Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради та Регламенту громадської ради».

Внесено зміни до складу громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, ввівши: Аністратенко Ірину Анатоліївну – голову профкому первинної  профспілкової організації ремонтного вагонного депо Знам’янка; Ладан Світлану Віталіївну – голову профспілкової організації відділкової лікарні ст.. Знам’янка; Войчишину Оксану Миколаївну – члена громадської організації «Всеукраїнського жіночого об’єднання «Дія».

Голова постійної комісії з питань житлово- комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища Качанов І.О. розповів про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту плану зонування території (зонінг) м. Знам'янка, Кіровоградської області.
 
12
На засіданні розглянуто питання про стан виконання Закону України  "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" в частині дотримання режиму тиші. Інформували з даного питання член громадської ради Мацко В.В., підполковник міліції заступник начальника – начальник міліції   громадської безпеки Знам’янського міського відділу міліції  УМВС  України  в Кіровоградській  області Клименко О.В.

Голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, тарифної політики, благоустрою, надзвичайних  ситуацій та екології Безай В.В. та завідуючий сектором з питань надзвичайних ситуацій , охорони праці,  екології та благоустрою Балан С.М. доповіли про аналіз дотримання вимог інструкції щодо утримання захисних споруд та розгляд актуальних поточних питань по мірі їх виникнення (звернення громадян, НС та ін..)

Також на засіданні розглянуто питання: Аналіз роботи спецінспекції з приводу благоустрою міста та дотримання екологічних норм. Інформували з даного питання голова постійної комісії з питань житлово-комунального   господарства, тарифної політики, благоустрою,  надзвичайних ситуацій та екології Безай В.В., головний спеціаліст з питань екології та благоустрою Лобов   В. Б.

Лобов В.Б. зазначив, що у  2014 році питання  додержання природоохоронного законодавства здійснювало КП «ЗЖЕК№1», робота в поточному році виконується на задовільному рівні. В 2015 році  не допускалися збої у видаленні відходів від багатоквартирних будинків та підприємств, організацій, з якими укладені договори на вивезення відходів.  Очистка в міських районах з садибною забудовою за останній рік поліпшилася, так як продовжувалась планомірна робота по укладанню договорів на видалення відходів  з власниками садибних будинків. Вулиці з садибною забудовою забезпечені 10 майданчиками для збору твердих побутових відходів. Майданчики укомплектовані контейнерами. Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства через головного спеціаліста  з питань екології та благоустрою постійно забезпечує самоврядний контроль міськвиконкому за виконанням власних рішень та розпоряджень міського голови.. Протягом 2014 року проведено 78 рейдів по перевірці дотримання Правил благоустрою, порушникам вручено 304 приписи (з них виконано-295,  на контролі-3), складено 6 адміністративних протоколів, загальна сума штрафів складає 1520 гривень. В поточному році проведено 21 рейд по перевірці дотримання Правил благоустрою, порушникам вручено 49 приписів ( з них виконано-47, на контролі -2), складено 4 адміністративних протоколи, загальна сума штрафів складає 340 гривень.     Під час проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» в 2014 році в місті було проведено  суботники, в яких взяли участь працівники підприємств, закладів, громадських організацій та громадяни для виконання робіт з весняного благоустрою та очистки, ліквідації  11 несанкціонованих сміттєзвалищ та смітників. В 2014 році в напрямку екології та благоустрою було виконано робіт на суму 57400 грн., а на 2015 рік заплановано суму у розмірі 119500 грн.

Про підготовку та відзначення  19-ї річниці Конституції України та Дня  Молоді розповіла керуюча справами міськвиконкому Меренкова Л.І. Запросила членів громадської ради взяти участь у святкових заходах, а ІГС – до участі у Презентації робіт міських громадських організацій, яка відбудеться 28 червня поточного року біля міського Палацу культури.

Про хід проведення громадського обговорення по перейменуванню вулиць міста проінформувала  секретар міської ради Адамович Н.А. Зазначила, що в ході обговорення зібрана інформація краєзнавців, міського краєзнавчого музею з питання антології вулиць міста, історичних назв вулиць та мікрорайонів, довідка про визначних людей – наших земляків: науковців, залізничників, діячів культури, вчителів, лікарів, героїв Другої світової війни, керівників органів місцевої влади. Зараз готується  проект розпорядження  про продовження терміну обговорення.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 987 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/6

Кировоград: новости и сайты