Четвер, 25.04.2024, 10:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 20 » Засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам'янської міської ради
15:39
Засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам'янської міської ради
12
  Відбулося чергове засідання громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, яке провела голова громадської ради Філіпова С.М. У роботі громадської ради взяли участь: міський голова Крижановський І.Б., секретар міської ради Н.Адамович, керуюча справами міськвиконкому Л.Меренкова.
 Міський голова Крижановський Ігор Борисович проінформував членів громадської ради про те, що на виконання Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», з метою формування спроможної територіальної громади, для консультації з органами місцевого самоврядування, суб’єктами господарювання та громадськими об’єднаннями створено робочу при Знам’янській міській раді з питань організації та надання допомоги у вирішенні питання добровільного об’єднання суміжних сільських рад в єдину Знам’янську міську об’єднану територіальну громаду. Від імені Знам’янської міської ради, міський голова виступає з ініціативою добровільного об’єднання суміжних територіальних громад. Зазначив, що адміністративним центром об’єднаної територіальної громади пропонуємо визначити м. Знам’янка, та найменувати цю громаду «Знам’янська міська об’єднана територіальна громада». Зазначив, що держава здійснює фінансову підтримку добровільного об’єднання територіальних громад сіл, селищ, міст шляхом надання об’єднаній територіальній громаді коштів у вигляді субвенцій на формування відповідної інфраструктури згідно з планом соціально-економічного розвитку такої територіальної громади.
  Співголова Робочої групи з підготовки матеріалів для проекту перспективного плану Знам’янської міської об’єднаної територіальної громади - секретар Знам’янської міської ради Адамович Н.А. розповіла членам громадської ради про проведені зустрічі Робочою групою від м. Знам’янки з Петрівським сільським головою Л. М. Шульгою, Мошоринським сільським головою О.Г.Кондратенком, головою Знам’янської Другої селищної ради Філіпенком С.І. для обговорення даного питання.
  Секретар міської ради також проінформувала про проведення громадського обговорення по перейменуванню вулиць міста, зокрема сказала, що розроблена анкета по вивченню питання перейменування вулиць у місті. Опитування мешканців міста розпочнеться з 25 травня поточного року і триватиме до 5 червня ц.р. Після 9 червня відбудеться засідання топонімічної комісії, на якій будуть узагальнені пропозиції, що надійшли під час обговорення. Зазначила, що міське комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації» надало інформацію про кількість будинків і підприємств, що розташовані на вулицях, які пропонується перейменувати. Так, на вулиці Леніна 82 житлових будинків, 3 підприємства; на вул.. К.Маркса – 87 житлових будинків; вул. Ворошилова – 188 житлових будинків, вул.. Будьонного – 170 житлових будинків, 6 підприємств.
Голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, тарифної політики, благоустрою, надзвичайних ситуацій та екології Безай В.В. проінформував про те, що членами комісії проведено роботу по підготовці до розгляду питання «Моніторинг стану якості дорожнього покриття». В процесі роботи було проведено візуальне обслідування стану дорожнього покриття вулиць міста. Громадська рада вирішила звернутися до міського голови щодо проведення термінового ремонту вул. Партизанської; щодо регулярного грейдерування вулиць міста з гравійним покриттям; щодо виконання робіт по водовідведенню на перехресті вулиць Дмитрівська та Фрунзе, з залученням коштів власника торгівельного павільйону, що знаходиться на даному перехресті. Також вирішено підготувати звернення від Громадської ради до голови Кіровоградської облдержадміністрації Кузьменка С.А. про виділення коштів на завершення будівництва об’їзної дороги та ділянок доріг, що на теперішній час мають спірну територіальну належність; підготувати звернення до голови Знам’янської райдержадміністрації та до Дмитрівської сільської ради про виділення коштів для спів фінансування капітального ремонту вулиці Партизанської; звернутися до міської влади для встановлення знаку про напрямок руху вантажного транзитного транспорту від знаку « Танк » по вулиці Партизанській.
  Голова постійної комісії соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, обліку цін, інвестиційної політики, енергозбереження, підприємництва, торгівлі та побутових послуг Усаченко І.А. зупинилася на питанні повноти сплати акцизного податку з підакцизних товарів, проінформувала про проведену роботу щодо перевірок суб’єктів підприємницької діяльності, що є платниками акцизного податку, та фактичні суми сплати цього податку. Громадська рада вирішила підготувати план заходів щодо покращення ситуації по сплаті акцизного податку, розробити форми громадського впливу на суб’єктів господарювання об’єктів роздрібної торгівлі підакцизними товарами та інформаційних оголошень для споживачів даних товарів з метою реагування на факти не видачі касових чеків за придбаний підакцизний товар.




:
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 884 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты