Середа, 24.04.2024, 11:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 30 » Засідання клубу "Ветеран"
13:47
Засідання клубу "Ветеран"
12
 Одна із ефективних форм спілкування ветеранів – це клуб за інтересами  «Ветеран» при міському Палаці культури. Напередодні Дня Перемоги, а саме  29 квітня 2015 року в клубі «Ветеран» було проведено захід «Ніхто не  забутий, ніщо не забуте».  До ветеранів війни і праці, дітей війни, звернулися з привітанням та  побажаннями миру, добра - секретар міської ради Адамович Н.А. та військовий комісар підполковник Чижма О.В.
Без сліз неможливо було слухати пісні про долю молодих юнаків – солдатів, які відправлялись на фронт, у виконанні солістки міського Палацу культури Запісочної В.

Вшановуючи загиблих у роки війни хвилиною мовчання, вихованці зразкового  дитячого танцювального колективу «Веселка» міського Палацу культури (кер. Т.Часник) запалили свічки. «Нехай маленькі вогники наших свічок стануть Вічним Вогнем», - з такими словами звернулася ведуча С. Бойко до присутніх.

Особливо 12зворушливим моментом було те, коли попросили підвестись дітей  війни, майже всі присутні підвелись. Діти війни досі пам’ятають своє дитинство холодне і голодне, обпалене страшною війною.  Повернув у молодість ветеранів і виступ колективу бального танцю «Грація» (кер. В. Кондратюк) . А ще ветерани щиро подякували солістам народного аматорського хору «Джерело» Локомотивного депо ст. Знам’янка – О. Флоренцевій, Н.Олефіренко, Б,Шевелю, В.Половко за теплоту слів, чарівні, душевні пісні, гумор та хвилини гарного настрою. Свято пройшло зі сльозами на очах. Турбота про літніх людей – справа всього суспільства, адже ветерани зберегли найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними українцями. Ми у вічному боргу перед тими, хто здобув Велику Перемогу!


 Голова клубу «Ветеран» Л.Гребенюк.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 821 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты