П`ятниця, 19.04.2024, 20:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 20 » Засідання комісії міського огляду-конкурсу
17:48
Засідання комісії міського огляду-конкурсу
12
Відбулося чергове засідання комісії міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоповерхового будинку" на яке були запрошені представники учасників конкурсу.
Перший заступник міського голови Володимир Олександрович Джулай довів до відома присутніх інформацію щодо конкурсантів і відзначив, що відповідно до вимог Положення про проведення щорічного міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" у новій редакції, 01 грудня 2013 року припинено прийом заяв для участі в зазначеному огляді-конкурсі. За даними секретаря комісії з проведення щорічного міського огляду- конкурсу для участі в ньому подано 20 заяв, а саме: 7 заяв на участь в номінації на звання "Краща вулиця". Це вулиці: Перемоги, Гоголя, Пушкіна, Галочкіна, Харківська, І-а Підлісна, Черняховського; 6 заяв на участь в номінації на звання "Кращий багатоповерховий будинок". Це житлові будинки: №33 по вул. Жовтневій, №20 по вул. Жовтневій, №1 по вул. Мусоргського, №11 по вул. Партизанській, №10/12 по вул. Інтернаціональній, №9 по вул. Привокзальній; 7 заяв на участь в номінації на звання "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку". Це ОСББ: «Радужне» по вул. Г.Сталінграду, 6а; «Зоряний» по вул. Привокзальна,12; «Толстого» по пров. Толстого,12/36; «Будинок мрії -10» по вул. Привокзальна,10; «Кактус» по вул. 70 років Жовтня,33; «Привокзальна,8» по вул. Привокзальна,8; «Примакова» по вул. Примакова,64. Зазанчені дані зафіксовано та оформлено протоколом комісії 10.12.2013 року, відзначив Володимир Олександрович і нагадав присутнім, що на сьогодні вже має бути розпочата відповідна робота серед учасників конкурсу.
Поряд з тим, було наголошено на тому, що комісією отримано перші дані КП «ЗЖЕК №1» щодо заборгованості за ЖКП та стан укладання договорів на вивезення ТПВ, які бажають бути кращими, і відмічено, що саме ці показники є одними з вагомих під час прийняття рішення по визначенню переможця.
Начальник відділу по обслуговуванню ради Наталія Василівна Брунцвік довела до відома пристуніх, що за результатами роботи засідання комісії, яке відбулося 10 грудня 2013 року, було прийнято наступні рішення: подання матеріалів та проведення робіт з благоустрою продовжено до 01.07.2014 року; документи учасники мають подати до 05.07.2014 року в кабінет №19; подані матеріали мають містити текстову інформацію та фото в паперовому та електронному вигляді; комісією візуально, з виїздом на місце, а також шляхом аналізу рівня проплати за комунальні послуги (для багатоповерхових будинків) та укладання договорів на вивіз твердих побутових відходів для приватного сектору, з 01 травня по 01 липня 2014 року буде проведено моніторинг ведення учасниками огляду-конкурсу робіт з благоустрою; розроблено оціночні листи в кожній номінації, які сьогодні отримали для ознайомлення кожен з пристуніх.
Начальник відділу песоніфікованого обліку управління соціального захисту населення Сергій Петрович Оврашко зупинився на питанні надання пільг та субсидій мешканцям житлових будинків, що проживають в будинках, де створено та функціонують ОСББ. Сергій Петрович відзначив, що станом на 01.12.2013р. управлінням соціального захисту призначено субсидій на ЖКП 1412 сім”ям, в тому числі ОСББ "Зоряний” - 12 особам з лютого 2013р., ОСББ "Будинок Мрії 10” - 4 особам з листопада 2013р. та ОСББ "Привокзальна 8” - 2 особам з грудня 2013р, а для призначення житлової субсидії необхідно надати: заяву встановленої форми; декларацію про доходи та майновий стан осіб, зареєстрованих в житловому приміщенні, за попередні 6 місяців; довідки про доходи кожної особи, зареєстрованої у житловому приміщенні за попередні 6 місяців перед місяцем звернення, а для призначення субсидії на тверде паливо за попередні 12 місяців.
За результатами роботи комісії було надано доручення щодо включення до порядку денного наступного засідання, питань, які були обговорені та підняті представниками учасників конкурсу на нараді.





Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 865 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты