Четвер, 25.04.2024, 05:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 30 » Засідання комісії по проведенню перевірок повноти сплати акцизного податку з підакцизних товарів
12:28
Засідання комісії по проведенню перевірок повноти сплати акцизного податку з підакцизних товарів
12
Під головуванням міського голови Крижановського І.Б. та  голови міської Спілки підприємців, голови комісії по проведенню перевірок повноти сплати акцизного податку з підакцизних товарів Кліпацького С.В., за участю представників громадської ради міста, було проведено засідання комісії по проведенню перевірок повноти сплати акцизного податку з підакцизних товарів. 

На нараді розглянуто питання аналізу стану сплати акцизного податку за січень-червень 2015 року до міського бюджету. На засідання було запрошено суб'єктів господарювання, які сплачують акцизний податок не в повному обсязі та мають найменшу сплату податку серед платників акцизного податку, розглянуто та ознайомлено присутніх із листами Фіскальної служби, які надійшли до міськвиконкому на численні звернення комісії. 

12
Проаналізувавши стан сплати податку, який не відповідає реальним обсягам продаж та заслухавши суб'єктів підприємницької діяльності було вирішено: СПД провести перегляд, аналіз та уточнення задекларованих сум податку, підготувати лист-звернення до Фіскальної служби України по питанню перевірки відповідності та достовірності касових чеків вимогам Закону України "Про касові апарати" по магазинам "Оптовичок"; продовжити проведення рейдів-обстежень об'єктів торгівлі міста, які здійснюють реалізацію підакцизних товарів. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 886 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.1/11

Кировоград: новости и сайты