П`ятниця, 29.03.2024, 14:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Лютий » 25 » Засідання комісії щорічного міського огляду – конкурсу "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще ОСББ"
17:31
Засідання комісії щорічного міського огляду – конкурсу "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще ОСББ"
   
12
25 лютого під головуванням міського голови Ігоря Борисовича Крижановського відбулося чергове засідання комісії з проведення щорічного міського огляду – конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоповерхового будинку".

Члени комісії заслухали інформацію начальника відділу по обслуговуванню ради Н.Брунцвік щодо стану виконання доручень, отриманих за результатами роботи комісії на попередньому її засіданні, яке відбулося, за участю представників учасників цьогорічного конкурсу, 20.12.2013 року. Інформацію взято до відома.

На засіданні розглянуто пропозиції, які були внесені учасниками конкурсу, щодо можливості введення до складу комісії представників органів самоорганізації населення. Було обговорено також питання участі у конкурсі переможців попередніх років.
    
12
За підсумками роботи було визначено, що до складу комісії не будуть включені представники органів самоорганізації населення, проте робота комісії буде відкритою. 

За власним бажанням представники органів самоорганізації населення, учасники конкурсу та всі бажаючі мають право бути присутніми під час огляду виконаних робіт мешканцями вулиці чи будинку – учасника. Заздалегідь, комісією буде направлено оголошення про день та час роботи комісії на сайт міської ради. 

Під час обговорення питання участі у конкурсі переможців попередніх років, комісією відмічено, що вони мають право брати участь у ньому, проте, відповідно до діючого Положення про проведення міського огляду-конкурсу на звання "Краща вулиця", "Кращий багатоповерховий будинок", "Краще об'єднання співвласників багатоквартирного будинку" у новій редакції, буде прийнято до уваги лише той обсяг робіт, що буде виконанано за період з 01.12.2013 року до 01.07.2014 року.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 722 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты