П`ятниця, 19.04.2024, 17:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 14 » Засідання комісії щорічного міського огляду – конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ»
15:39
Засідання комісії щорічного міського огляду – конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ»
12
  Під головуванням міського голови І. Крижановського, за участю т.в.о. першого заступника міського голови Т. Іваськів, секретаря міської ради Н. Адамович відбулось чергове засідання комісії з проведення щорічного міського огляду – конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ».
  Члени комісії заслухали інформацію начальника відділу по обслуговуванню ради Н. Брунцвік щодо складу кандидатів на участь у міському огляді – конкурсі. Так, з метою покращення благоустрою міста, розвитку та підтримки ініціативи жителів, які беруть участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій та вулиць за місцем проживання, виконавчим комітетом Знам’янської міської ради було затверджено рішення від 24.10.2014 р. № 381 «Про організацію міського огляду – конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ». Прийом заяв для участі у конкурсі було припинено 31 січня 2015 року. Для участі у конкурсі зареєстровано 13 заяв, а саме: 3 заяви на участь у номінації на звання «Краща вулиця». Це вулиці: Ватутіна, Ворошилова, Леніна; 5 заяв на участь у номінації на звання «Кращий багатоповерховий будинок»: житлові будинки №№ 14, 18 по вул. Скирди, № 1 по вул. Мусоргського, № 4 по вул. Привокзальній, № 20 по вул. Жовтневій; 5 заяв на участь у номінації на звання «Краще ОСББ»: «Гуцулочка» - вул. Гагаріна, 29, «Еліт» - вул. Фрунзе,116, "Примакова" - вул.Примакова, 64, «Яблонька» - вул. Скирди, 20, «Любомир 66» - вул. Примакова, 66.
  Всі кандидати на участь у конкурсі не були переможцями чи призерами конкурсу попередніх років і тому мають право бути учасниками конкурсу 2014-2015 рр.
  Щодо визначення терміну проведення моніторингу робіт з благоустрою, що виконані учасниками конкурсу, члени комісії обговорили об’їзд розпочати з 2-го червня 2015 року.
  Також, члени комісії зазначили, що згідно рішення виконавчого комітету від 24.10.2014 р. № 381 переможці та призери огляду конкурсу нагороджуються грамотами Знам’янської міської ради, а у разі наявності фінансових можливостей міського бюджету, сертифікатами на виконання робіт, перелік та обсяги яких буде визначено окремим рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 785 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 4.1/9

Кировоград: новости и сайты