Четвер, 25.04.2024, 00:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 5 » Засідання координаційно – методичної ради з правової освіти населення
09:33
Засідання координаційно – методичної ради з правової освіти населення
 
12
Під головуванням начальника юридичного відділу міськвиконкому Данільченка Ю.В. відбулося засідання міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення. 

До порядку денного включено актуальні питання з правової освіти населення міста: про розгляд рекомендацій Кіровоградської обласної координаційно – методичної ради з правової освіти населення, про підготовку відбірного етапу огляду – конкурсу на краще знання Конституції України серед учнів 11 класів загальноосвітніх шкіл міста, про стан правоосвітньої роботи через засоби масової інформації та офіційні сайти, про організацію право освітньої роботи в центрі соціальних служб для сім’ї та молоді. 

Про рекомендації Кіровоградської обласної координаційно – методичної ради з правової освіти населення від 18.12.2014 року доповідав провідний спеціаліст Знам’янського міськрайонного управління юстиції Гладун С.О. У своїх рекомендаціях Кіровоградська обласна КМР особливу увагу звернула на проведення правоосвітньої роботи в закладах освіти, роз’яснення змін чинного законодавства в засобах масової інформації, висвітлення правоосвітньої роботи на офіційних сайтах органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. 

По другому питанню порядку денного Гладун С.О. проінформував членів координаційно – методичної ради про організаційні заходи щодо проведення 12 березня 2015 року на базі ЗОШ №3 відбірного етапу огляду – конкурсу на краще знання Конституції України серед учнів 11 класів загальноосвітніх шкіл міста.

Про стан правоосвітньої роботи через засоби масової інформації доповідала кореспондент міської газети «Знам’янські вісті» Кулікова С.І. Робота у цьому напрямку ведеться на належному рівні. Публікації на правову тематику та роз’яснення норм чинного законодавства здійснюють міська рада, управління соціального захисту населення, пенсійного фонду, фіскальної служби, міський відділ міліції та ін. Функціонує «гаряча лінія», на яку громадяни можуть звернутися з будь – якого актуального питання.

Про організацію правоосвітньої роботи в центрі  соціальних служб для сім’ї та молоді  доповідала начальник відділу соціальної роботи центру Крук О.В. З метою підвищення рівня правової культури населення міста протягом 2014 року центром проведено 51 груповий захід: ігротеки для дітей, лекторії серед учнів загальноосвітніх шкіл та професійно – технічних училищ міста, консультації, обстеження торгівельних закладів з питань дотримання норм чинного законодавства щодо продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, розповсюдження соціальної реклами і акцидентної продукції про права дитини тощо.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 767 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты