П`ятниця, 26.04.2024, 20:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Засідання Координаційного центру надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей
13:24
Засідання Координаційного центру надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей
 
12
Під головуванням секретаря Знам’янської міської ради Адамович Н. А. відбулось засідання Координаційного центру надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей. Під час засідання члени Координаційного центру звітували про проведену роботу та надану допомогу військовослужбовцям, які перебувають у зоні АТО, членам їхніх сімей та внутрішньо переміщеним громадянам.

Голова координаційного центру Н. Адамович прозвітувала про надану допомогу учасникам АТО та членам їх сімей, яка була надана протягом січня – лютого 2015 року організаціями, які добровільно надали звітну інформацію. Так, від початку року до благодійної допомоги долучились: працівники магазину «Імперія» - здійснили заходи по збору новорічних подарунків дітям учасників АТО, передали у зону АТО підготовлені сухі компоненти для приготування гарячих страв (борщу); ЦДЮТ – організував два благодійні концерти під час яких було зібрано коштів на суму близько 5 тис. грн., на які здійснено допомогу учасникам АТО, які знаходились на ротації у місті, у вигляді теплих речей, взуття, харчових продуктів та матеріальної допомоги; ПП Щуров допомагає мобілізованим теплим одягом та взуттям; УПЦ Преподобного Сергія Радонезького призначив, щомісячно, матеріальну допомогу та продуктовий набір сім’ї загиблого учасника АТО; комунальним підприємством «Ринокторгсервіс» закуплено запчастини для ремонту автомобіля на суму 445 грн.; зі «скриньки» Координаційного центру здійснено допомогу на суму 460 грн., закуплено паливо для заправлення автомобільного транспорту для перевезення мобілізованих воїнів; пересувний волонтерський пост здійснив візити до 22 – х установ міста, під час яких зібрано допомоги у вигляді продуктів харчування та речей першої необхідності від магазинів «Слов’яночка», «Аврора», «Пан Халявський»; ДМГО «Оберіг» зібрано благодійної допомоги на суму 4200 грн. на придбання теплих речей, взуття та продуктів харчування.

Волошина А. М. – начальник управління соціального захисту населення довела до відома членів координаційного центру інформацію щодо громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО. Сьогодні на обліку в управлінні СЗН перебуває 388 осіб (260 сімей) переміщених з зони проведення АТО та тимчасово окупованої території. 
12
 Станом на 10.02.2015 року до управління звернулося  349 осіб, з них: призначено щомісячної адресної допомоги 325 особам, 12 - триває процес призначення, 12 - відмовлено з різних причин. Всього виплачено щомісячної адресної допомоги 282 особам на загальну суму 560,1 тис. грн. Серед нагальних потреб цих громадян можна виділити: надання тимчасового житла, меблів, матеріальної допомоги; забезпечення постільною білизною, ковдрами, зимовим взуттям, миючими засобами, дитячими речами, засобами особистої гігієни; працевлаштування.

Обговорюючи проблеми та питання  учасників АТО, членів їх сімей та вимушених переселенців члени координаційного центру обговорили: можливість контролю ведення обліку благодійної допомоги громадськими організаціями; попередження шахрайства під час збору благодійних внесків та допомоги учасникам АТО. 

За підсумками наради члени координаційного центру вирішили: доручити ревізійній комісії здійснити перевірку ведення обліку благодійної допомоги громадськими організаціями міста; учасники збору допомоги воїнам АТО, які здійснюють збір благодійної допомоги у місцях не визначених розпорядженням міського голови від 18.11.2014 року № 202 повинні надати лист – повідомлення, із зазначенням місця та часу збору, до відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Знам’янської міської ради та мати при собі примірник повідомлення з реєстраційною відміткою виконавчого комітету; звернутись з проханням до Знам’янського МВ УМВС України у Кіровоградській області про те, щоб працівники міліції під час проведення рейдів перевіряли дозвільні документи у осіб, які здійснюють збір благодійних коштів у громадських місцях; направити до Знам’янсько – Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату  інформацію про адреси пунктів допомоги АТО; рекомендувати мешканцям міста утримуватись від передачі допомоги учасникам АТО та членам їх сімей, переселенцям через осіб, які не мають дозвільних документів та не звітують перед громадою; громадським організаціям, які звітують про надану допомогу у засобах масової інформації дотримуватись ЗУ «Про захист персональних даних».


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 951 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1

Кировоград: новости и сайты