Вівторок, 07.05.2024, 14:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 20 » Засідання міського оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення
22:03
Засідання міського оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення
 
12        20 лютого 2012 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцького відбулося засідання міського оперативного штабу із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення.
Під час засідання було обговорено питання про погіршення обстановки в місті через снігові опади та можливу відлигу внаслідок підвищення температури.
За інформацією заступника міського голови Заруцького А.А. про те, що в місті очікуються значні опади у вигляді снігу. Для того щоб забезпечити оперативне очищення вулиць міста від снігу, недопустити погіршення дорожнього покриття через закатування снігу, зусиль одного КП "Шляховик” недостатньо. Необхідно згуртувати наявну в місті інженерну техніку і забезпечити очищення вулиць міста від снігу. В першу чергу очищаються центральні вулиці: Фрунзе, Жовтнева,Петровського, Леніна, Героїв Сталінграда, Осадчого, Калініна і Привокзальна площа, Дзержинського. Звернуто увагу на рішення міськвиконкому від 09.09.11 № 533 "Про затвердження генеральної схеми санітарної очистки міста Знам’янки в новій редакції” і необхідності забезпечення його виконання.
У зв’язку з підвищенням температури повітря до плюсових показників, можливе інтенсивне танення снігу. Тому через сказане можливе накопичення талої води на окремих земельних ділянках, потрапляння у підвальні приміщення будівель, затоплення технологічних колодязів тощо. На покрівлях будівель можливе наростання крижаних бурульок, сходження снігу, що створює небезпеку для перехожих. Для недопущення такого необхідно на підконтрольних територіях забезпечити виконання заходів по відведенню талої води та зняття бурульок.
Наголошено на необхідності своєчасного надання до штабу повідомлень про надзвичайні події, а також щоденної інформації про кількість техніки і людей, задіяної на очищенні снігу на вулицях міста.
За наслідками проведеного засідання були дані відповідні доручення.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 588 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты