Середа, 24.04.2024, 06:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 3 » Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
09:03
Засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
 
12
У відповідності до розпорядження Кабінету Міністрів щодо встановлення режиму підвищеної готовності, в залі засідань міської ради за участі міського голови Крижановського Ігоря Брисовича відбулося розширене засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час наради розглядалися питання координації дій, спрямованих на забезпечення захисту населення, територій та майна, а також сталого функціонування єдиної державної підсистеми цивільного захисту в умовах стану підвищенної готовності.

– рішення Уряду означає, що єдина система захисту громадян, яка функціонує в Країні, на вимогу сьогодення виходить на новий рівень. Відповідно міська комісія з питань надзвичайних ситуацій несе всю повноту відповідальності за стан цивільного захисту в місті, - наголосив Ігор Борисович. – Необхідно вжити усі можливі заходи щодо забезпечення високого рівня захисту населення та об’єктів підвищеної небезпеки та потенційно-небезпечних об’єктів. Ми повинні зараз інвентаризувати всі об’єкти цивільного захисту, окрім того, перевірити наявність інженерної техніки, ліків, засобів захисту та харчів на складах. За потреби сформувати запит у новостворену єдину базу. Водночас необхідно виділити додаткові кошти з резервного фонду на матеріально-технічне забезпечення підрозділів  Державної служби з надзвичайних ситуацій, – зауважив міський голова.
 
12
Також за підсумками наради було вирішено:
  • Привести в стан підвищеної готовності наявні сили і засоби цивільного захисту.
  • Забезпечити проведення уточнення та коригування власних планів реагування на надзвичайні ситуації, документації спеціалізованих служб цивільного захисту міста
  • Здійснити розрахунок  укриття працівників (студентів училищ, учнів шкіл, дітей дошкільних закладів) у захисних спорудах цивільного захисту, підвальних приміщеннях, забезпечити приведення їх у належний технічний і санітарний стан. У випадку відсутності підземного простору на підконтрольних територіях спланувати заходи будівництва швидкоспоруджуваних найпростіших укриттів.
  • Вжити заходів щодо охорони важливих об’єктів інфраструктури та систем життєзабезпечення населення
  • Забезпечити участь співробітників підрозділу Знам’янського міськрайвідділу УДСНС України в області у проведенні занять на тему «Дії у разі виникнення надзвичайної ситуації» з керівниками та посадовими особами усіх навчальних закладів міста. 
  • Забезпечити вжиття додаткових заходів щодо охорони підконтрольних територій і будівель (технологічного обладнання).

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 811 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты