Неділя, 05.05.2024, 00:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Лютий » 28 » Засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати
18:56
Засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати
 
12         28 лютого 2013 року в залі засідань виконавчого комітету під головуванням заступника міського голови А.Заруцького відбулось засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій та інших соціальних виплат.
На засідання були запрошені представники відділів та управлінь міськвиконкому, пенсійного фонду, статистики, прокуратури, центру зайнятості, податкової. Також були присутні представники Головного управління статистики ОДА та Головного управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві.

На розгляд комісії були винесені питання щодо стану заборгованості із виплати заробітної плати та сплати внесків до ПФУ та ОДПІ.; Про дотримання приватними підприємцями середнього розміру заробітної плати на рівні не нижче мінімального.
Розглянуто:
• доручення голови ОДА від 01.02.2013 року №32/01-19»Про дотримання законодавчо встановлених мінімальних гарантій з оплати праці СГ»;
• протокольне доручення заступника голови ОДА засідання круглого столу з питання виконання обласних заходів щодо реалізації Державної цільової соціальної програми подолання та запобігання бідності на період до 2015 року» від 30.01.2013 року.
• Розглянули лист голови ОДА від 15.02.2013 року №01-18/183/1 «Щодо заборгованості зі сплати єдиного внеску та страхових внесків до Пенсійного фонду України в м.Знам'янці та Знам'янському районі
Були заслухані керівники підприємств-боржників по заробітній платі, а також приватні підприємці, які нараховують найманим працівникам заробітну плату менше встановленного законодавчо.

На засіданні комісії прийняті відповідні рішення:
 Інформацію А. Заруцького, Н.Лапіної, Манько Л.І., С.Ляшенко взяти до відома.
 Інформацію щодо очікуванної заборгованості на 01.03.2013 року взяти до відома.
 приватним підприємцям взяти до уваги отриману інформацію та вжити заходів для забезпечення повної зайнятості найманим працівникам.
 Рекомендувати приватним підприємцям мати на своїх робочих місцях графіки роботи об'єктів господарювання та трудові договори з найманими працівниками.



Довідка

За статистичними даними станом на 01.02.2013 року заборгованість із виплати заробітної плати склала 926,0тис.грн., ріст до початку року - на 12,7тис.грн., або на 1,4%. У структурі загальної суми заборгованості найбільша питома вага – 671,3тис.грн., або 72,5% припадає на економічно активне підприємство ПАТ "Завод "Пуансон", решта – 254,7тис.грн., або 27,5% - на комунальне підприємство міста "Шляховик".
• на економічно неактивних підприємствах заборгованість відсутня;
• заборгованість із виплати заробітної плати на державних підприємствах міста відсутня.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 608 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты