П`ятниця, 19.04.2024, 16:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 6 » Засідання обласної ПМПК
13:23
Засідання обласної ПМПК
 
12 5 жовтня 2011 року на базі спецшколи-інтернат відбулося засідання обласної психолого-медико-педагогічної консультації, під час якого було проведене психодіагностичне обстеження учнів, що мають психофізичні вади та потребують встановлення індивідуальної форми навчання. 
Були запрошені та взяли участь методист методичного кабінету відділу освіти, який відповідає за психологічну службу міста (В.Стрілець), вчитель-логопед відділу освіти, завідувачка міською ПМПК (Н.Білоконь), практичні психологи та вчителі навчально-виховних закладів міста, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами за індивідуальною формою навчання.
Практичні психологи мали нагоду відвідати Майстер-клас корекційного заняття для учнів 9-го класу, який проводила досвідчений вчитель-дефектолог Знам’янської спецшколи-інтернатуЛеонова Т.В.
Працівникам міської психологічної служби було що почерпнути для власної практичної діяльності: велику кількість цікавих форм корекційної роботи основних пізнавальних процесів, які, мов калейдоскоп, почергово та з різним розумовим навантаженням змінювали один одне. Завдяки цьому діти не встигали втомлюватися, а присутні також залюбки взяли участь у вирішенні деяких логічних вправ.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 998 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты