Четвер, 02.05.2024, 06:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 2 » Засідання організаційного комітету
16:07
Засідання організаційного комітету
    12
З нагоди відзначення 18 – ї річниці Конституції України відбулося засідання організаційного комітету на чолі із керуючою справами виконавчого комітету Лілією Іванівною Меренковою.
Міський голова І.Крижановський підписав розпорядження від 02.06.2014 року №100 «Про відзначення 18-річниці Дня Конституції України», відповідно до якого затверджені міські заходи по відзначенню цього свята.

В ході засідання присутні обговорили ряд організаційних моментів та визначились з місцем і часом проведення урочистого заходу. Тож, як пролунало на зібранні державне свято відзначатиметься 26 червня 2014 року о 9 годині в залі засідань виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

У планах заходів заплановано: заходи по благоустрою та святковому оформленню центральної вулиці міста, пропагуючи державну символіку; проведення семінару з відповідальними за правову роботу на підприємствах, організація, установах міста; Єдиний день інформування серед населення міста через систему правової освіти.

У міських закладах культури, відбудуться заходи, спрямовані на виховання правової культури, висвітлення історії становлення конституційного права, поширення знань про конституційні права і свободи людини і громадянина, отримання знань з історії та розвитку державотворення, а також про його видатних діячів: книжкові виставки; інформаційні години; правові розмови; тематичні полички; години правових знань; тематична викладки; виставки друкованих видань та підшивок матеріалів 1990-1991 років до Дня Конституції України (міський краєзнавчий музей).

На базі міського краєзнавчого музею працюватиме тимчасова експозиція із матеріалів фонду музею «Тернистий шлях України».

Також 26 червня поточного року відбудеться покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты