Вівторок, 07.05.2024, 21:08
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 4 » Засідання організаційного комітету щорічного міського конкурсу "Знам'янчанин року"
15:22
Засідання організаційного комітету щорічного міського конкурсу "Знам'янчанин року"
12
   Під керівництвом секретаря Знам'янської міської ради, заступника голови організаційного комітету Н. Адамович було проведено засідання організаційного комітету щорічного міського конкурсу "Знам'янчанин року".
   Робота оргкомітету відбулась за участі членів комісії: заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А. Заруцького, В. Дудника, С. Кліпацького, Н. Коленченко, О. Куцова, Л. Меренкової, О. Пашка, Ф. Тюпи.
   Члени комісії, розглянувши матеріали всіх номінантів щорічного міського конкурсу "Знам'янчанин року", ухвалили рішення щодо подовження терміну подачі документів для учасників конкурсу до 16.07.2014року. Вищезазначене рішення членів комісії обґрунтовується бажанням залучити більшу кількість мешканців нашого міста, відзначити результативність та суспільно – корисну працю фахівців різних сфер діяльності, які забезпечують добробут у місті, стимулюють розвиток підприємництва і творчості.
   Матеріали на участь у конкурсі прийматимуться за адресою: м. Знам’янка, вул. Жовтнева, 19, каб. № 4 з 8.00 до 17.00 год. на номінації: Підприємець року, Професіонал року у сфері освіти, Професіонал року у сфері культури, Професіонал року у сфері спорту, Професіонал року у сфері медицини, Керівник року, Лідер року органу самоорганізації населення, Громадський лідер року, Молодіжний лідер року, Професіонал року у соціальній сфері, Професіонал року у комунальній сфері, Професіонал року державних установ і органів місцевого самоврядування, Залізничник року. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 867 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты