Субота, 04.05.2024, 20:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 9 » Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті 1025-річчя хрещення Київської Русі
15:54
Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті 1025-річчя хрещення Київської Русі
      
12 Керуюча справами міськвиконкому Тесленко Н.О. провела засідання  організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті 1025-річчя хрещення Київської Русі. 
Розглянуто міський план заходів, які проводитимуться у Знам’янці в рамках ювілею.  
Відкриваючи засідання, Наталія Олександрівна наголосила, що це визначна подія в духовному та суспільному житті України.
- Президент України надає особливого значення достойному проведенню усіх заходів, пов’язаних із відзначенням 1025-річчя хрещення Київської Русі.
Тому міська влада готова сприяти їх якісному проведенню, організації підготовчого процесу, а також всебічному висвітленню, - зазначила керуюча справами.  Святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі сприятиме подальшому утвердженню духовних цінностей у нашому суспільстві, порозумінню та співпраці між християнськими конфесіями.      
В обговоренні плану святкування взяли участь : міський голова І.Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, секретар міської ради А.Тесленко начальники відділів міськвиконкому, священнослужителі. У Знам’янці з нагоди відзначення цієї дати буде проведено низку культурних та духовно-просвітницьких заходів: урочистості з нагоди 1025-річчя хрещення Київської Русі у міському парку відпочинку 28 липня поточного року, хресні ходи, святкові молебні, театралізоване дійство та виставка декоративно-ужиткового та прикладного мистецтва, присвячені історії християнства в Київській Русі та Україні.
Також у міському краєзнавчому музеї та міських бібліотеках будуть організовані тематичні виставки, інформаційні години, а також перегляди кінофільмів про визначні пам’ятки культури.
У рамках ювілею відбудеться зустріч за «круглим столом» священнослужителів із членами клубів за інтересами міського Палацу культури. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 851 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты