Середа, 01.05.2024, 19:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 8 » Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті Дня партизанської слави
13:58
Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті Дня партизанської слави
           
12
Керуюча справами міськвиконкому Лілія Іванівна Меренкова провела засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в місті Дня партизанської слави. 
 
На засідання були запрошені керівники відповідних структурних підрозділів міськвиконкому, Знам’янської райдержадміністрації, міської організації ветеранів України,  представники  ЗМІ, котрі будуть задіяні в організаційних заходах щодо проведення святкування Дня партизанської слави.

Після обговорення ряду питань і пропозицій було вирішено провести свято традиційно, 22 вересня 2014 року о 9.00 год., біля   пам’ятного знаку на честь партизан Чорного лісу у с.Водяне. Запросити усіх колишніх підпільників і партизанів нашого міста та району. Відповідно, скласти план-сценарій проведення урочистостей біля пам’ятного знаку  із залученням   молоді, колективів художньої самодіяльності, аматорів міста та району. Заплановано також організувати  підвезення ветеранів громадським транспортом.
     
12
Визначено відповідальних працівників за організацію окремих доручень плану.   У програмі заходів також заплановано провести екскурсію до  міського краєзнавчого музею. 

 «Це свято повинно пройти на високому рівні, належним чином організовані всі відповідні заходи, тому що ті партизани і підпільники, які ще залишилися живими і змогли приїхати на це святкування, мають право бути гідно вшанованими», - зазначила у своєму виступі  Лілія Іванівна.   


 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1064 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты