Четвер, 02.05.2024, 14:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 18 » Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в Знам’янці 23-ої річниці незалежності України
13:44
Засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в Знам’янці 23-ої річниці незалежності України
     
12
У залі міської ради відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в Знам’янці 23-ої річниці незалежності України.

Члени оргкомітету детально опрацювали затверджені виконавчим комітетом заходи, які передбачають ряд тематичних виставок, лекцій, екскурсій у закладах культури, а також загальноміські урочисті збори та концерти.

Напередодні Дня Державного Прапора та Дня незалежності, зокрема, 22 серпня о 08.30 год. біля приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та покладання квітів до пам’ятника Т. Шевченку за участю представників трудових колективів підприємств, установ, організацій міста, депутатів міської ради, громадських організацій, політичних партій.

В міському парку відпочинку 24 серпня працюватиме виставка майстрів народного мистецтва. Запрошуємо усіх знам’янчан та гостей міста відвідати виставку народної творчості «Моя Україна – мій рідний край».

Протягом місяця в міському краєзнавчому музеї проводитимуться книжкові виставки, тематичні лекції та екскурсії. В бібліотеках міста відвідувачів чекатимуть літературно-історичні композиції та книжкові виставки.

До Дня незалежності на міському стадіоні відбудеться товариський матч «Локомотив» - збірна м.Знам’янка. Мешканці міста мають змогу відвідати його 24 серпня з 11.00 години.

Також запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у ході вишиванок, яка відбудеться 24 серпня поточного року о 16.30 від міського Палацу культури.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 791 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты