Четвер, 25.04.2024, 13:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Серпень » 5 » Засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення у місті Дня Державного Прапора та 24-ї річниці незалежності України
08:20
Засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення у місті Дня Державного Прапора та 24-ї річниці незалежності України
12
Про організаційні питання стосовно відзначення Дня Державного Прапора України та 24-ої річниці Незалежності України говорили сьогодні на засіданні організаційного комітету. Провів оргкомітет міський голова Ігор Крижановський.

Указ Президента України №360 від 24 червня 2015 року щодо відзначення 24-ої річниці Незалежності України передбачає проведення церемонії урочистого підняття Державного Прапора України 23 серпня 2015 року – безпосередньо у День Державного Прапора України.  

В ході засідання також обговорено план-сценарій проведення урочистотей щодо відзначення   державних свят. Зокрема заплановано провести урочисте підняття Державного Прапора України біля приміщення виконавчого комітету Знам'янської міської ради, вітання від керівництва міста, вручення грамот,  покладання квітів до пам'ятника Т.Г.Шевченку та могил військовослужбовців, загиблих під час проведення АТО.

За підсумками засідання оргкомітету, визначено та надано відповідні доручення присутнім щодо організації відзначення державних урочистостей, про хід виконання яких буде заслухано на наступному засіданні.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/8

Кировоград: новости и сайты