Субота, 04.05.2024, 18:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 1 » Засідання організаційного комітету з питання підготовки та відзначення у місті 22- річниці незалежності України
15:46
Засідання організаційного комітету з питання підготовки та відзначення у місті 22- річниці незалежності України
     
12  Відбулося засідання організаційного комітету з питання підготовки та відзначення у місті 22- річниці незалежності України, яке провела керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко.

У засіданні взяли участь: начальник організаційного відділу О.Зайченко, начальник відділу культури та туризму С.Бабаєва, начальник відділу у справах молоді та спорту Р.Ладожинська, начальник управління економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі О.Кирпа, начальник міського відділу освіти Н.Попова, начальник УМА та ЖКГ Л.Лаптєва.

Під час засідання організаційного комітету було затверджено план-сценарій урочистих заходів, які відбудуться у місті з нагоди відзначення свят - Дня Державного Прапора України та 22-ї річниці незалежності України. Було обговорено питання щодо благоустрою, санітарного прибирання та впорядкування міста, покладання квітів до пам’ятника Великому Кобзарю, проведення культурно-масових, розважальних, спортивних заходів.

На завершення засідання керуюча справами наголосила, що всі присутні повинні докласти максимум зусиль, щоб святкування у нашому місті відбулося на належному рівні.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 766 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты