Субота, 04.05.2024, 20:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 1 » Засідання постійних комісій
15:31
Засідання постійних комісій
     
12  У ході підготовки до 44 сесії міської ради шостого скликання під головуванням голови комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності О. Смика відбулися засідання постійних комісій з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов), з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності.

У роботі комісій взяли участь: міський голова І.Крижановський, секретар міської ради А.Тесленко, перший заступник міського голови В.Джулай, начальники відділів та управлінь міськвикокному, голова міської організації ветеранів Г.Бабійчук.

Депутати обговорили питання, які виносяться на розгляд сесії, зокрема звіт про виконання міського бюджету за перше півріччя 2013 року, «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», «Про внесення змін та доповнень до Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2013 рік», «Про внесення доповнень до Програми розвитку місцевого самоврядування м.Знам’янки на 2012-2015 роки», «Про внесення доповнення до Міської цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти на 2011-2015 роки».

На засіданні також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: «Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста Знам’янка приміщень по вул.Петровського,5», «Про безоплатну передачу приміщення насосної станції за адресою: м.Знам’янка, вул.Матросова,28 до обласної комунальної власності», «Про прийняття у власність територіальної громади міста трансформаторної підстанції Знам’янського будівельно-монтажного експлуатаційного управління №3 з обладнанням та лінією електропередач за адресою: м.Знам’янка, вул.Ворошилова,155В», «Про передачу основних засобів», а також «Про припинення Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик» шляхом ліквідації за рішенням засновника».

На засіданні постійних комісій розглядалося питання «Про вступ до Кіровоградської обласної асоціації органів місцевого самоврядування».

Депутати також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин та інші питання, віднесені до компетенції міської ради.

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень, враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты