Субота, 04.05.2024, 05:46
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 5 » Засідання постійних комісій
13:53
Засідання постійних комісій
12У ході підготовки до 45 сесії міської ради шостого скликання під головуванням   голови комісії з питань  бюджету та економічного розвитку міста Л.Суслова відбулися засідання постійних комісій з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол. І.Качанов), з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. О.Смик), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол. О.Антоненко) та з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Сиромятніков).

            У роботі комісій взяли участь: секретар міської ради А.Тесленко, перший заступник міського голови В.Джулай, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, начальники відділів та управлінь.

Депутати обговорили питання, які виносяться на розгляд сесії, зокрема:  «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», «Про внесення змін до Положення управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янського міськвиконкому», «Про затвердження Положення про фінансове управління Знам’янського міськвиконкому», «Про  внесення  змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2013 рік», «Про прийняття у комунальну власність та передачу на баланс УМА та ЖКГ Знам’янського міськвиконкому об’єкта інфраструктури по вул.Глібка,42».

На засіданні також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: «Про передачу основних засобів», «Про передачу на баланс відділу культури та туризму обладнання для дитячого ігрового майданчика», «Про затвердження Статуту Знам’янського спеціалізованого міського комунального підприємства «Ритуал»», «Про хід виконання Програми  сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в м.Знам’янка,  а також «Про припинення Знам’янського міського комунального підприємства «Шляховик» шляхом ліквідації за рішенням засновника»  та «Про припинення діяльності Знам’янського комунального підприємства «Госпрозрахункове архітектурно-планувальне бюро» шляхом ліквідації.

На засіданні  постійних  комісій розглядалося питання «Про затвердження  Статутів Знам’янської дитячо-юнацької спортивної школи та Знам’янського центру дитячої та юнацької  творчості міського відділу освіти».

12         Депутати також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин та інші питання, віднесені до компетенції міської ради.

            Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень, враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.

 

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 798 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты