Вівторок, 30.04.2024, 14:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 23 » Засідання постійних комісій
14:06
Засідання постійних комісій
12
    З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 53 сесії міської ради відбулися засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол.О.Антоненко), житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов), депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик) під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення Володимира Івановича Сиромятнікова, на яких розглянуто 34 питання.
   Основними питаннями, які були розглянуті всіма комісіями це - внесення змін до рішення міської ради від 29.11.2013р. №1116 «Про затвердження Програми економічного та соціального розвитку міста Знам’янка на 2014 рік»; внесення доповнення до рішення міської ради від 25.12.13р. №1183 «Про приватизацію об’єктів комунальної власності міста в 2014 році»; затвердження Положення про порядок встановлення, обліку та демонтажу пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дошок на території м.Знам’янка; внесення змін до Міської комплексної програми розвитку автомобільного транспорту та забезпечення безпеки дорожнього руху у м.Знам’янка на 2014-2016 роки та надання в оренду приміщення кімнати міського Палацу культури по вул.Жовтневій,30 та встановлення пільги по орендній платі.
   На засіданні постійних комісій також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: «Про передачу основних засобів з балансу УМА та ЖКГ на баланс КП «ЗЖЕК №1»; «Про надання дозволу на безоплатну передачу обладнання для дитячого ігрового майданчика з балансу УМА та ЖКГ на баланс Знам’янського міського Палацу культури»; «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлового будинку №113А по вул. Калініна»; «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1». 
     На засіданні постійних комісій депутати заслухали інформації про хід виконання Міської цільової програми розвитку дошкільної освіти на 2011-2015 роки»; Міської цільової програми «Шкільна парта» на 2011-2015 роки; Програми розвитку місцевого самоврядування м.Знам’янка на 2011-2015 роки за 2013 рік та затвердження Міської комплексної програми розвитку засобів масової інформації на 2014-2017 роки.
   Депутати також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин та інші питання, віднесені до компетенції міської ради.
    Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.
    У роботі комісій взяли участь: секретар міської ради А.Тесленко, перший заступник міського голови В.Джулай, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук, начальники відділів та управлінь. 


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 963 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты