Середа, 08.05.2024, 09:15
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 26 » Засідання постійних комісій
15:41
Засідання постійних комісій
12
Під час сьогоднішнього засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення депутати розглянули 29 питань порядку денного.
Серед питань - проект рішення про хід виконання Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2012-2015 роки.

Начальник служби у справах дітей Л.Карпук проінформувала, що на первинному обліку служби у справах дітей перебуває 120 неповнолітніх, з них під опікою - 86, в інтернатних закладах -15, в прийомних сім’ях 15 неповнолітніх, в дитячих будинках сімейного типу-4. Станом на березень поточного року сімейними формами виховання охоплено 87,5 % .  

Службою контролюються умови проживання, виховання та утримання дітей, позбавлених батьківського піклування, у сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу. Протягом звітного періоду обстежено 398 сімей. Протягом звітного періоду під соціальним супроводом ЦСССДМ перебувало 45 сімей даної категорії, в яких виховується 82 дитини, з них 7 опікунських та 5 багатодітних сімей. У ході здійснення соціального супроводу надано 2150 соціальних послуг різного спрямування. Л.Карпук наголосила на необхідності розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Йдеться про такі форми як усиновлення, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, опіка, піклування, а також зауважив, що завдяки здійсненню цієї програми вдається покращувати ситуацію у багатьох напрямках, які зазначені у даній програмі.

Депутати розглянути проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік». Начальник фінансового управління Т.Іваськів проінформувала депутатів щодо збільшення доходів та видатків загального фонду міського бюджету за рахунок субвенції з обласного бюджету на організацію життєзабезпечення сімей військовослужбовців, евакуйованих з території Автономної Республіки Крим та м.Севастополя у сумі 162,0 тис.грн.

Крім цього, депутатами було розглянуто ряд питань, що стосувались комунального майна в які були внесені зміни та доповнення, а також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин.

При цьому депутати погодили винесення проектів рішень по всіх питаннях на розгляд сесії.

У роботі комісій брали участь міський голова І.Крижановський, начальник фінансового управління Т.Іваськів, начальники відділів та управлінь, а також голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 876 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты