Неділя, 28.04.2024, 12:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 28 » Засідання постійних комісій
13:51
Засідання постійних комісій
   
12
У ході підготовки до 59 сесії міської ради відбулися засідання постійних комісій з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик), житлово-комунального господарства (гол.І.Качанов) та споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол.О.Антоненко).

На засіданнях постійних комісій розглянуто звіт про виконання міського бюджету за 1 квартал 2014 року та внесення змін до рішення міської ради від 31.01.2014р. №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік».

На засіданні постійних комісій також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна, а саме: прийняття у власність територіальної громади міста двох технологічних каналізаційних насосних станцій та каналізаційних мереж Знам’янського будівельно-монтажного експлуатаційного управління №3; внесення змін до рішення міської ради від 13 червня 2008 року №630 «Про зняття приватизованих житлових будинків з балансу КП «Житлово-експлуатаційна контора №1».

Також, на засіданні постійних комісій депутати внесли зміни до складу оргкомітету по проведенню щорічного міського конкурсу «Знам’янчанин року»; Програми розвитку місцевого самоврядування м.Знам’янка на 2011-2015 роки»; Програми охорони навколишнього природного середовища в м.Знам’янка на 2014-2015 роки.
Постійні комісії заслухали інформацію начальників відділів та управлінь про хід виконання Міської програми з профілактики дитячої безпритульності та бездоглядності серед неповнолітніх на період до 2015 року та Міської програми протидії захворювання на туберкульоз на період до 2016 року.

Депутати також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин: затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; затвердження технічної документації; продовження терміну дії договорів оренди земельних ділянок та ін..

На засіданні постійних комісій розглянуто кадрові питання, які згідно з чинним законодавством належить до компетенції міської ради.

Також, депутати зняли з розгляду звіт про виконання депутатських повноважень депутата міської ради Ю.Цирульнікова та внесення змін до Регламенту Знам’янської міської ради шостого скликання на доопрацювання.

Голова постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності О.Смик звернув увагу депутатів про участі їх у засідання постійних комісій та пленарних засіданнях сесій міської ради.
У роботі комісій взяли участь: міський голова І Крижановський, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький та начальники відділів і управлінь міськвиконкому.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 766 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты