Четвер, 02.05.2024, 09:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 21 » Засідання постійних комісій
12:29
Засідання постійних комісій
  
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 62 сесії міської ради, відбулися засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол.О.Антоненко) та з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту, населення під головуванням голови комісії Світлани Бойко, на яких розглянуто 22 питання порядку денного.

Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема «Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік».

На засіданні постійної комісії також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: прийняття у власність територіальної громади міста двох технологічних каналізаційних насосних станцій по вул.Транспортній,20а і 48д та каналізаційних мереж Знам’янського будівельно-монтажного експлуатаційного управління №3; надання дозволу на безоплатну передачу об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво каналізаційного колектору житлового масиву «Жовтневе-Свердлове м.Знам’янка»; внесення змін до Програми енергоефективності в м.Знам’янка на 2014-2018 роки.

Також, депутати заслухали звіт голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва за 2013 – I півріччя 2014 року та розглянули звернення депутатів Знам’янської міської ради до Голови Верховної Ради України О.Турчинова стосовно перегляду комунальних тарифів, до якого внесли зміни та доповнення.

Особливо гостро на засіданні постійних комісій депутати обговорили проект рішення про внесення змін до рішення міської ради від 27 червня 2002 року №87 «Про створення цільового благодійного фонду «Благоустрій міста». При обговоренні депутатами було запропоновано внести декілька змін до даного проекту рішення. А також, розглянули питання сфери регулювання земельних відносин, до якого були внесені поправки.   
 
Голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства І.Качанов запропонував внести до порядку денного та розглянути проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.06.2009р. №1015 «Про узгодження назв вулиць, провулків, проспектів міста Знам’янка» у зв’язку із впорядкуванням назви провулку Декабристів.

У ході обговорення усі питання вирішенні позитивно та виносяться на розгляд сесії для затвердження. В обговоренні даних проектів рішень взяли участь: міський голова І.Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович, начальник фінансового управління Т.Іваськів, депутати міської ради А.Тесленко, І.Савельєв та начальники відділів і управлінь виконавчого комітету Знамянської міської ради. 
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 931 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты