Четвер, 25.04.2024, 03:32
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 19 » Засідання постійних комісій
16:32
Засідання постійних комісій
 
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 72 сесії міської ради відбулися засідання постійних комісій з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього  природного середовища (заст.гол.О.Ковбасюк), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол. О.Антоненко), з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол. Л.Суслов), з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол. О.Смик), з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту (гол. С.Бойко).

Основні питаннями, які були розглянуті – це питання, що стосувалися внесення доповнень до Міських програм, які фінансуються в поточному році з міського бюджету. Проектами рішень передбачається внести доповнення до наступних програм: Програми розвитку місцевого самоврядування на 2011-2015 р.р., Програми охорони навколишнього природного середовища в м. Знам’янка на 2014-2015 роки, Програми енергоефективності м.Знам’янка на 2014-2018 роки, Міської комплексної програми «Молодь знам’янщини» на 2009-2015 роки, Міської цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2012-2016 роки, Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2014-2017 роки, Міської цільової програми працевлаштування молоді на 2013-2015 роки, Міської комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2011-2015 роки, Програми забезпечення проведення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території м. Знам’янка на 2013-2015 роки,  Програми сприяння створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) в м. Знам’янка, Комплексної міської програми запобігання та реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру у місті Знам’янці на 2006-2010 роки і на період до 2015 року.

Під час засідань постійних комісій, депутати також заслухали інформації про: стан виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка за 2014 рік; стан виконання депутатських звернень  та звіт про виконання міського бюджету за 2014 рік. 
 
12
Депутати також розглянули питання: про надання дозволу на безоплатну передачу проектно-кошторисної документації та об’єктів завершеного будівництва, про внесення доповнення  до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка на 2015 рік та перелік об’єктів комунальної власності міста, який обліковується станом на 01.02.2015 року на балансі підприємств, установ та організацій комунальної форми власності.

Широке обговорення відбулося під час розгляду проекту рішення міської ради якими пропонується внести доповнення до Положення про органи самоорганізації населення. Дані доповнення будуть стосуватися видачі будинковими та квартальними комітетами довідок, характеристик та інших документів, які вони мають право видавати, за умови відсутності заборгованості за житлово-комунальні послуги перед КП «ЗЖЕК №1».
Також, постійні комісії розглянули питання регулювання земельних відносин.

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 865 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты