Четвер, 28.03.2024, 14:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 15 » Засідання постійних комісій
15:37
Засідання постійних комісій
 
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 75 сесії Знам’нської міської ради під головуванням депутата міської ради, заступника голови постійної комісії Надії Коленченко  відбулися засідання постійних комісій з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик); споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол.О.Антоненко); освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол.С.Бойко); бюджету та економічного розвитку міста (гол.Л.Суслов).

Депутати розглянули та винесли на розгляд сесії міської ради питання, що стосувалися комунальної власності міста, а саме:  внесення змін до рішень міської ради про безкоштовну передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельних ліній від ЗТП-185 до житлового будинку №91 по вул.Фрунзе; від ТП-176 до житлового будинку №8 по вул.Привокзальній; від ТП-182 до житлового будинку №8 по вул.Гагаріна; внесення змін до рішення міської ради про визначення у новій редакції території, у межах яких діють органи самоорганізації населення – будинкові та квартальні комітети, а також внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку м.Знам’янка на 2015 рік.
 
12
Постійні комісії заслухали інформацію начальника управління соціального захисту населення А.Волошиної про хід виконання Міської програми збереження історичної пам’яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні. Також, розглянути питання щодо внесення змін до Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства м.Знам’янка та  проект рішення про проведення щорічного міського конкурсу «Знам’янчанин року», до якого  внесено зміни та доповнення.

Також, постійні комісії розглянули та запропонували винесли на розгляд сесії проект рішення про затвердження Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» м.Знам’янка на 2015-2020 роки, до якого внесено відповідні доповнення та питання, що стосувалося збереження Знам’янської міської станції швидкої і невідкладної медичної допомоги, як цілісного майнового комплексу.

На засіданні постійної комісії було розглянуто питання щодо внесення змін до структури апарату управління Знам’янської міської ради зі змінами та доповненням.

Начальник відділу земельних питань А.Грицюк представила на розгляд депутатів міської ради проекти рішення щодо регулювання земельних відносин.

Під час розгляду та обговорення питань порядку денного депутатами було включено до розгляду додатково ще декілька питань. Особливо гостро депутати обговорили проект рішення про створення комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг». При обговоренні депутатами запропоновано внести декілька змін та доповнень до даного проекту рішення.

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень, враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.

В обговоренні даних проектів рішень взяли участь: міський голова І.Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович, в.о.першого заступника міського голови, начальник фінансового управління Т.Іваськів, начальники відділів  структурних підрозділів виконавчого  комітету Знам’янської міської ради, депутати Кіровоградської обласної ради В.Джулай та С.Кліпацький. 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 818 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты