П`ятниця, 26.04.2024, 12:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 17 » Засідання постійних комісій
08:02
Засідання постійних комісій
12
   Під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту Ю.Сопільняка, за участі міського голови Сергія Івановича Філіпенка та секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося  засідання  постійних комісій міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол. В.Мацко), з питань освіти, культури, молоді та спорту (гол. Ю.Сопільняк), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (заст. гол. І.Микуляк).
 Присутні депутати розглянули проекти рішень, що запропоновані для розгляду на сесії міської ради відповідно до розпорядження міського голови. 
   За результатами  розгляду проекту рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», комісією запропоновано внести до нього доповнення та зміни, а саме:
  • в частині перерозподілу коштів в межах головних розпорядників бюджетних коштів  - УМА та ЖКГ (реєстрація комунальної техніки) у сумі 8,0 тис. грн.; відділу культури і туризму у сумі 129,25 тис. грн. (поточний ремонт малого залу Міського палацу культури – 120,0 тис. грн., поточний ремонт міського краєзнавчого музею – 9,25 тис. грн.); відділу освіти у сумі 20.0 тис. грн. (на капітальний ремонт туалетів НВК "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей");
  • виділити додатково 85,0 тис. грн. на святкування Дня міста. Голосування за даний проект рішення, під час розгляду його на сесії міської ради, проводити окремо по кожному розпоряднику бюджетних коштів. 
    Під час обговорення звіту міського голови, виконавчого комітету та виконавчих органів Знам’янської міської ради за ІІ квартал 2017 року, міський голова, відповівши на запитання членів комісії, зазначив, що з метою ефективного та своєчасного освоєння бюджетних коштів ним було проведено нараду з головними розпорядниками коштів міського бюджету та отримано пояснення щодо термінів використання запланованих видатків. 
    За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного. 
   У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради Ю.Сопільняк, С.Бойко, О.Бойчук, С.Філіпова, І.Микуляк, С.Картаєєв, С.Лєвінте, В.Мацко, І.Зіньковська, О.Тітарєв, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.

Начальник відділу забезпечення діяльності міської ради 
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 705 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 2.6/5

Кировоград: новости и сайты