Четвер, 09.05.2024, 00:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 24 » Засідання постійних комісій міської ради
16:50
Засідання постійних комісій міської ради
12
   У ході підготовки до 52 сесії міської ради шостого скликання під головуванням голови комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Л.Суслова відбулося спільне засідання постійних комісій.
    Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема: «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік» та про порядок фінансування бюджетних установ у 2014 році до затвердження міського бюджету на 2014 рік.
    На спільному засіданні також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: «Про передачу тепло генераторної центру дитячої та юнацької творчості з балансу управління МА та ЖКГ Знам’янської міської ради на баланс відділу освіти», «Про надання пільг по орендній платі за нерухоме майно», внесення змін та доповнень до Правил благоустрою та санітарного утримання м.Знам’янка, смт.Знам’янка Друга та селище Водяне.
Депутати розглянули питання внесення змін та доповнень до Програм енергоефективності міста Знам’янка на 2014-2018 роки; реформування та розвитку житлово-комунального господарства м.Знам’янка на 2013-2015 роки; фінансового забезпечення відзначення визначних подій у м.Знам’янка; економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2013 рік та розвитку малого підприємництва у м.Знам’янка на 2012-2014 роки.
    На спільному засіданні постійних комісій депутати заслухали інформації про хід виконання Програми реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів в м.Знам’янка на 2011-2015 роки у 2013 році; інформатизації на 2013-2015 роки; Комплексної програми реконструкції мереж зовнішнього освітлення міста Знам’янка; благоустрою м.Знам’янки на 2012-2015 роки та розвитку земельних відносин в м.Знам’янка на 2007-2015 роки.
    Депутати також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин та інші питання, віднесені до компетенції міської ради.
     Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.
     У роботі комісій взяли участь; секретар міської ради А.Тесленко, перший заступник міського голови В.Джулай, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, начальники відділів та управлінь міськвиконкому. 




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 735 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты