Субота, 27.04.2024, 15:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 17 » Засідання постійних комісій у ході підготовки до 46 сесії міської ради шостого скликання
11:43
Засідання постійних комісій у ході підготовки до 46 сесії міської ради шостого скликання
      
12 У ході підготовки до 46 сесії міської ради шостого скликання під головуванням голови комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Л.Суслова відбулося спільне засідання постійних комісій з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов), з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик), з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (гол.О.Антоненко) та з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення (гол.В.Сиромятніков).

У роботі комісій брали участь секретар міської ради А.Тесленко, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, начальники відділів та управлінь.

Депутати обговорили питання, які вносяться на розгляд сесії, зокрема «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2012р. №817 «Про міський бюджет на 2013 рік», в яке було внесено доповнення, «Про внесення змін до Положення управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янського міськвиконкому».

На спільному засіданні також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: «Про передачу основних засобів», «Про затвердження Порядку надходження та використання пайових внесків на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Знам’янка», «Про хід виконання Програми поводження з твердими побутовими відходами у м.Знам’янка на 2009-2013 роки» та «Про виключення з переліку об’єктів комунальної власності міста житлових будинків».

На спільному засіданні постійних комісій розглядалося питання «Про затвердження Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2014-2017 роки» та затвердження Міської програм патріотичного виховання населення на період до 2017 року.

Депутати також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин та інші питання, віднесені до компетенції міської ради.

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 720 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты