Четвер, 25.04.2024, 02:22
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 16 » Засідання постійних комісій з питань бюджету та з питань житлово-комунального господарства
09:32
Засідання постійних комісій з питань бюджету та з питань житлово-комунального господарства
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленка,  за участі міського голови Сергія Івановича Філіпенка та секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося спільне засідання постійних комісій з питань бюджету та економічного розвитку міста ( гол. М.Терновий) та з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища ( гол. А.Тесленко).
Перед початок розгляду питань, що пропонуються до розгляду під час чергової сесії міської ради 17 листопада 2017 року, депутати міської ради та присутні підняли питання ремонтів дорожнього покриття та зовнішнього освітлення, виготовлення проектно-кошторисних документацій, планування робіт тощо. Начальником управління МА та ЖКГ М.Нікітіним були надані відповіді на запитання, пропозиції та рекомендації взяті до розгляду.

Під час розгляду питання внесення змін до міського бюджету, присутніми членами постійних комісій було надано пропозиції щодо: зміни джерел збільшення бюджетних призначень загального та спеціального фондів міського бюджету по окремим розпорядникам бюджетних коштів; розгляду підтверджуючих документів на фінансування робіт з поточного ремонту; умов фінансування з міського бюджету житлових будинків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків; виготовлення та придбання сміттєзбиральних контейнерів; необхідності надання фінансової підтримки для забезпечення охорони виробничої території комунального підприємства; балансової належності житлових будинків, фінансування яких передбачається за рахунок коштів міського бюджету тощо.
12

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота представила для розгляду проекти рішень: «Звіт про  виконання міського бюджету за 9 місяців 2017 року», відповіла на запитання присутніх щодо розподілу надходжень міського бюджету,  виконання видаткової частини міського бюджету. Проінформувала про роботу, що проводиться з головними розпорядниками та розпорядниками  коштів міського бюджету в частині контролю за витрачанням коштів розпорядниками бюджетних коштів та забезпечення ефективного,  цільового  та економічного їх використання.

Під час обговорення проекту рішення «Про затвердження Програми економічного і соціального розвитку міста Знам'янка на 2018 рік», начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі І.Кузіна зупинилася на основних пунктах Програми, довела до відома присутніх інформацію щодо пропозицій, які надійшли протягом обговорення проекту рішення від відповідальних виконавців заходів програми, відповіла на запитання присутніх депутатів. Зауваження, висловлені в ході обговорення, взяті до відома та опрацювання. 

Депутати розглянули  інші питання порядку денного ( крім питань регулювання земельних відносин), що пропонуються на розгляд чергової сесії міської ради. За результатами роботи, прийнято рішення, надані висновки та рекомендації. Пропозиції, отримані за результатами розгляду питань, направлені суб’єктам подання для їх опрацювання.

У роботі комісії взяли участь: М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, О.Рубан, А.Тесленко, К.Пастух, І.Грінченко, С,Філіпова, О.Тітараєв, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, помічники - консультанти депутатів міської ради, представники засобів масової інформації.
Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 741 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты