Понеділок, 20.05.2024, 10:21
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 23 » Засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
16:48
Засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
12        23 липня  під головуванням   голови комісії Антоненка Олега Савелійовича відбулися засідання постійних комісій з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики, з питань  житлово-комунального господарства і охорони навколишнього природного середовища (гол.І.Качанов),  з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності (гол.О.Смик).           
  У роботі комісій взяли участь: секретар міської ради А.Тесленко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцький, заступник начальника фінансового управління О.Лепетко. Депутати обговорили питання, які виносяться на розгляд 27-ї сесії Знам’янської міської ради шостого скликання, зокрема: «Про внесення змін до рішення міської ради від 29.12.11р. №458 «Про міський бюджет на 2012 рік», «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.04.2012р. №555 «Про міський бюджет на 2012 рік за програмно-цільовим методом», «Звіт про виконання міського бюджету за 1 півріччя 2012 року», «Про затвердження Програми розвитку та вдосконалення ринків та 2012-2015 роки». На засіданні також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна, а також питання сфери регулювання земельних відносин, до яких були внесені зміни та доповнення. Гостра дискусія виникла в депутатів навколо питання «Про прийняття в комунальну власність гуртожиток, що знаходиться за адресою м.Знам’янка, проспект ВЛКСМ,8», а також «Про затвердження списку присяжних Знам’янського міськрайонного суду по м.Знам’янка». Депутати висловили  свою думку  та пропозиції щодо даних проектів.            
Депутати плідно попрацювали і уважно розглянули всі питання порядку денного. По закінченню розгляду питань присутні рекомендували дані питання винести для затвердження   27 сесії міської ради. 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 622 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты