Субота, 27.04.2024, 03:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 9 » Засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення
12:26
Засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення
 
12
На виконання вимог п.5 рішення міської ради від 23 січня 2015 року №1594 «Про  внесення змін щодо передачі міжбюджетного  трансферту» про розробку програми охорони здоров’я в м. Знам’янка до 2020 р., під головуванням голови постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення С.Бойко, за участю міського голови І.Крижановського, т.в.о. першого заступника міського голови – начальника фінансового управління Т.Іваськів, депутатів міської ради, членів громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, представників ДЗ «Відділкова лікарня» ст. Знам’янка ДП «Одеська залізниця», керівників структурних підрозділів апарату управління міської ради відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення, на якій було розглянуто питання  необхідності затвердження Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» м. Знам’янка на 2015-2020 роки.

Зокрема, начальником відділу молоді та спорту Р.Ладожинською було представлено проект відповідного рішення міської ради та зазначено, що Галузева програма розвитку "Охорона здоров’я” м. Знам'янка на 2015-2020 роки (далі – Програма) розроблена у відповідності до Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров’я”, Програми економічних реформ та визначає перспективи розвитку галузі охорони здоров’я міста Знам'янка.

12
Т.в.о. першого заступника міського голови – начальником фінансового управління Т.Іваськів було наголошено на тому, що дана Програма є базовим документом, який розроблений за участю юридичних фахівців, медичних працівників  на підставі типової. 

Під час обговорення питання перспектив розвитку галузі охорони здоров’я міста, міський голова І.Крижановський наголосив на тому, що зміни до Галузевої програми розвитку "Охорона здоров’я” м. Знам'янка на 2015-2020 роки будуть вноситись після змін на рівні держави.

Голова комісії з питань охорони здоров’я громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради В.Мацко звернувся до присутніх з пропозицією щодо залучення громадськості до обговорення та розробки міських програм, а також, звернув увагу на необхідність у подальшому розглянути питання створення структурного підрозділу охорони здоров’я при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради, та дбати про покращення медичного обслуговування населення шляхом збереження існуючих закладів охорони здоров’я, що розташовані в місті,  фахівців галузі.

В обговоренні даного питання взяли участь члени постійної депутатської комісії, представники ДЗ «Відділкова лікарня» ст. Знам’янка ДП «Одеська залізниця».

За результатами роботи постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення прийнято рішення щодо винесення проекту рішення міської ради « Про затвердження Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» м. Знам’янка на 2015-2020 роки» на чергову сесію Знам’янської міської ради.

 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты