Понеділок, 06.05.2024, 12:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 13 » Засідання постійної комісії
12:51
Засідання постійної комісії
12

Під головуванням Суслова Леоніда Григоровича відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, в якому взяли участь, секретар міської ради  Н.Адамович та  начальники відділів і управлінь міськвиконкому.

            Відповідно до порядку денного, було розглянуто питання про стан виконання Знам’янською міською радою вимог статті 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо затвердження Порядків залучення замовників будівництва до пайової участі у фонд розвитку інфраструктури міста.

Начальник відділу архітектури та містобудування І.Качанов довів до відома депутатів міської ради про те, що у 2013 році було укладено 12 договорів про залучення пайових внесків, розмір яких визначався рішеннями виконавчого комітету. За цей період до бюджету розвитку надійшло 53176,80 грн. За січень-травень 2014 року укладено 5 договорів про залучення пайових внесків - до бюджету розвитку надійшло 15132 грн. На сьогоднішній день відділом продовжується робота щодо залучення пайових внесків до бюджету міста, проводиться постійний моніторинг об’єктів, які можуть бути прийняті в експлуатацію у 2014 році.

Членами депутатської комісії інформація начальника відділу архітектури та містобудування І.Качанова взята до відома. Депутати міської ради запропонували секретарю міської ради Н.Адамович, з метою вивчення досвіду міст обласного значення області в частині залучення коштів до міського бюджету від співпраці з суб’єктами господарювання різних форм власності, організувати зустріч депутатського корпусу Знам’янської міської ради зі своїми колегами в м. Олександрії, як території, яка має значні результати з вирішення даного питання.

 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 777 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты