Понеділок, 06.05.2024, 07:44
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 18 » Засідання постійної комісії
09:21
Засідання постійної комісії
12
   Під головуванням Антоненка Олега Савелійовича відбулося засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики, в якому взяли участь, секретар міської ради Н.Адамович та головний спеціаліст по захисту прав споживачів юридичного відділу міськвиконкому В.Білоголовий.
   На комісії розглянуто питання про стан забезпечення прав споживачів на ринках міста.
   В.Білоголовий довів до відома депутатів міської ради про те, що за період з 01.01.2014 року. по 15.06.2014 року проведено 57 перевірок суб’єктів підприємницької діяльності, у ході яких складено 35 актів-перевірок. За результатами яких складено 10 адміністративних протоколів. З письмовими заявами з питань захисту прав споживачів звернулось 35 громадян. На особистому прийомі побували 58 осіб із скаргами на товари, послуги та роботи. Згідно моніторингу звернень громадян найбільше скарг надходило на продаж неякісного товару; неякісне надання послуг електрозв’язку, газового господарства, водопостачання. Знято з реалізації неякісних товарів на загальну суму 12500 грн. Також, подано до суду 6 позовів на захист прав споживачів, 4 рішення прийняті на користь споживачів. Загальна сума відшкодувань з урахуванням пені, моральної шкоди склала понад 15 тис.грн. 
    Вирішено забезпечити виконання рішень міської ради по наведенню порядку на ринках міста; при здійсненні перевірок залучати до них працівників правоохоронних органів, СЕС та інших структур; звернутися до всіх суб’єктів підприємницької діяльності про суворе дотримання правил торгівлі та направити рішення міської ради від 22.06.2012 року №623 про обмеження торгівлі алкоголем; на чергове засідання міської ради винести питання про стан справ на ринках міста та забезпечення виконання законодавчих документів.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 810 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты