Понеділок, 06.05.2024, 04:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 26 » Засідання постійної комісії
12:40
Засідання постійної комісії
12
   Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики та гласності Знам’янської міської ради, яке провів голова комісії Смик Олег Степанович.
    Засідання комісії відбулося відповідно до плану роботи міської ради, який затверджений рішенням міської ради. На засіданні комісії розглядалося питання про створення депутатам умов по місцю роботи для здійснення ними депутатських повноважень.
    Голова комісії О.Смик зауважив, що основні організаційні і правові засади роботи депутата міської ради визначаються частиною другою «Діяльність депутата міської ради» Регламенту Знам’янської міської ради шостого скликання. За час шостого скликання міської ради до комісії не надходило жодної скарги щодо перешкоджання діяльності депутата міської ради. За 2013-2014 роки апаратом міської ради видано 8 довідок про участь у роботі сесій, це – Іванову Р.П. – 5, Кузіну О.М. – 2, Щербині Ф.Ф. – 1.
    З обраних 46-ти депутатів переважна більшість є приватними підприємцями, керівниками підприємств та установ різного рівня, а також 7 пенсіонерів. Ці категорії депутатів можуть самостійно планувати час для виконання депутатських повноважень, і не має необхідності отримувати довідки міської ради, що і підтверджує ними статистика.  
   Таким чином, об’єктивних причин для невиконання депутатами своїх повноважень не має. Порушень законодавства України, прав депутата на виконання своїх повноважень не зафіксовано. Скарг від депутатів міської ради з даного питання до комісії не надходило, як і скарг на незадовільну роботу апарату міської ради щодо консультативної, правової, методичної допомоги у депутатській діяльності.
   О.Смик повідомив, що зроблено аналіз участі депутатів міської ради у пленарних засіданнях. 
Секретар міської ради Н.Адамович додала, що на даний час уточнюється графік прийому громадян депутатами міської ради, який буде висвітлено на веб-сайті Знам’янської міської ради.
   Комісія вирішила: інформацію голови комісії О.Смика взяти до відома; рекомендувати головам постійних комісій вжити заходів щодо підвищення дисципліни членами своїх комісій; апарату міської ради, секретарю міської ради продовжити роботу по обміну досвідом з депутатським корпусом міських рад Кіровоградської області та інших областей України.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 708 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты