Субота, 20.04.2024, 01:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Травень » 19 » Засідання постійної комісії міської ради з питань землекористування та будівництва
15:13
Засідання постійної комісії міської ради з питань землекористування та будівництва
12Під головуванням депутата міської ради О.Кузіна, за участі  секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося профільне засідання постійної комісії міської ради з питань землекористування та будівництва.

Під час засідання, присутні обговорили питання регулювання земельних відносин, що були запропоновані, відповідно до розпорядження міського голови, до розгляду на черговій дванадцятій сесії міської ради сьомого скликання. 

Присутні мали змогу отримати відповіді від начальника відділу земельних питань А.Грицюк та головного спеціаліста відділу архітектури та містобудування УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради О.Мостового щодо окремих пунктів рішень, що розглядалися відповідно до профілю комісії. 

Перед розглядом проекту рішення «Про врегулювання земельних відносин» секретар міської ради Н.Клименко зачитала присутнім заяву депутата міської ради В.Озеряного щодо конфлікту інтересів під час розгляду даного питання та неможливості прийняття ним участі під час голосування з даного питання на засіданні комісії та сесії міської ради.

За результатами роботи комісії, прийнято рішення, надано відповідні пропозиції та доручення. З протоколом комісії можна ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Протокол постійних комісій.»

На засіданні постійної комісії міської ради були присутні та взяли участь в обговоренні депутати міської ради О.Кузін,  Ю.Майборода, Н.Тишкевич, Р.Кондратьєв, В.Озеряний, А.І.Мороз, І.Грінченко, А.Тесленко, помічники-консультанти депутатів міської ради О.Андрєєв та О.Мірошніченко, головний спеціаліст відділу земельних питань Є.Остапенко, головний спеціаліст відділу по обслуговуванню ради Є.Скляровський, які висловили свої думки та надали пропозиції щодо проектів рішень, які пропонуються до розгляду. 

Начальник відділу по 
обслуговуванню ради Н.Брунцвік
 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 765 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 1.8/5

Кировоград: новости и сайты