Четвер, 02.05.2024, 04:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 25 » Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
16:33
Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста

12

Відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста (гол.Л.Суслов) на якому депутати обговорили питання, які виносяться на розгляд сесії міської ради, зокрема «Про внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік». Начальник фінансового управління Т.Іваськів проінформувала депутатів щодо збільшення доходів та видатків загального фонду міського бюджету за рахунок субвенції з обласного бюджету на організацію життєзабезпечення сімей військовослужбовців, евакуйованих з території Автономної Республіки Крим та м.Севастополя у сумі 162,0 тис.грн.

Депутатами було розглянуто ряд питань, що стосувались комунального майна в які були внесені зміни та доповнення, а також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин.

Крім цього, депутати заслухали інформацію начальника відділу у справах дітей Л.Карпук про хід виконання Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

При обговоренні проектів рішень депутатами було внесено до порядку денного проекти рішень про доповнення до Програми економічного і соціального розвитку міста Знам’янка на 2014 рік та внесення змін до Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Знам’янка на 2013-2015 роки.

У роботі комісій брали участь секретар міської ради Н.Адамович, начальник фінансового управління Т.Іваськів, начальники відділів та управлінь, а також голова міської організації ветеранів України Г.Бабійчук.


 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 994 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты