Четвер, 18.04.2024, 21:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Серпень » 15 » Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
08:13
Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Терновий, за участі міського голови Сергія Івановича Філіпенка відбулося  засідання комісії.

Присутні депутати розглянули проекти рішення «Звіт про виконання міського бюджету за І півріччя 2017 року» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», що пропонується до розгляду під час чергового засідання міської ради 18 серпня 2017 року. Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко проінформувала членів комісії та присутніх про зміни, підготовлені за листами головних розпорядників бюджетних коштів, що пропонується внести до міського бюджету на 2017 рік, а також щодо виконання дохідної та видаткової частини міського бюджету за І півріччя 2017 року.

Комісія також заслухала пропозицію, що надійшла додатково від в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» П.Попова щодо перерозподілу та збільшення бюджетних призначень для закладу, а саме: на придбання димососу «КАЛВІС-700» на суму 35,0 тис. грн.

Депутати обговорили дані проекти рішень та надали доручення щодо вивчення, до спільного засідання депутатських комісій, наступних питань: процедури придбання комунального житла;  виділення коштів на ремонт переходів з вул. Зоряної на вул. південну та асфальтування  прибудинкової території по вул. Віктора Голого,81-85. Членами постійної комісії також запропоновано, під час розгляду питання щодо внесення змін до міського бюджету, внести доповнення до проекту рішення та затвердити напрямки використання розподілених бюджетних коштів по головних розпорядниках коштів.

За результатом розгляду питань «Про затвердження Міської програми громадського бюджету міста Знам’янки на 2018 рік» та «Про затвердження Положення про громадський бюджет міста Знам’янки» комісією запропоновано на сесію не виносити, залишити на доопрацювання. 

З метою отримання повної інформації, проект рішення «Про стан виконання депутатських запитів за І півріччя» запропоновано доповнити інформацією про стан виконання запитів 2016 року, термін виконання яких було встановлено на січень-червень 2017 року.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, О.Антоненко, А.Мороз, О.Рубан, С.Лєвінте, В.Мацко, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» П.Попов, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.


Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 704 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты