Четвер, 25.04.2024, 18:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Вересень » 20 » Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
08:01
Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Тернового, за участі міського голови Сергія Івановича Філіпенка та секретаря міської ради Наталії Миколаївни Клименко відбулося  засідання комісії.

Присутні депутати розглянули проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», що пропонується до розгляду під час чергового засідання міської ради 22 вересня 2017 року. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальник фінансового управління Г.Лихота  проінформувала членів комісії та присутніх про зміни, підготовлені за листами головних розпорядників бюджетних коштів, що пропонується внести до міського бюджету на 2017 рік.

Під час розгляду даного питання, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацко висловив свою думку щодо медичного забезпечення галузі «Охорона здоров’я» в місті. Міським головою Сергієм Івановичем Філіпенком було наголошено на першочерговості підтримки та фінансування КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка». 

За результатами розгляду даного питання надано пропозиції, рекомендації та протокольні доручення постійної комісії, що передані відповідальним виконавцям для розгляду.

Члени постійної комісії, також, заслухали інформацію начальника відділу освіти Л.Грекової щодо: забезпечення навчальних закладів підручниками; необхідності утворення груп продовженого дня; стану виконання робіт на об’єктах галузі; вартості харчування учнів тощо.

Начальник управління соціального захисту населення А.Волошина проінформувала про доповнення, що пропонуються до Програми соціального захисту населення міста Знам’янка на 2017 рік, а також відповіла на запитання членів комісії щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань соціального захисту учасників АТО, що проводиться працівниками управління, а також щодо стану справ з виконання капітального ремонту житла інвалідів.

Обговорили депутати й питання виконання робіт в житлово-комунальному господарстві міста, що тривають наразі, або необхідність виконання яких піднімалася ними під час депутатських звернень та запитів.  На запитання відповів, а також надав роз’яснення начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства М.Нікітін.

Члени постійної комісії підняли також інші питання, що стосуються розвитку спорту в місті, впровадження заходів з енергозбереження та  енергоефективності та ін.

У роботі комісії взяли участь: М.Терновий, Н.Данасієнко, Н.Тесленко, О.Антоненко, А.Мороз, О.Рубан – члени постійної комісії, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацко, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.


Начальник відділу забезпечення
діяльності міської ради Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 593 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты