Четвер, 28.03.2024, 11:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 11 » Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
15:58
Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії під час якого було розглянуто питання  щодо напрямків використання бюджетних коштів, передбачених міським бюджетом на 2018 рік.

Членами комісії та присутніми були заслухані інформації директора ЦСССДМ Н.Шевченко, начальника відділу культури і туризму С.Бабаєвої, заступника головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка» Л.Полежай, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів-начальника фінансового управління Г.Лихоти.

Обговорили присутні й питання фінансування в 2018 році редакції газети «Знам’янські вісті» ( гол. ред. Н.Коленченко). 

З метою своєчасного виконання вимог Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» в частині дотримання строків реформування газети «Знам'янські вісті» у другому етапі, що закінчується, відповідно до ч.1 ст.2 зазначеного закону, у 2018 році, а також враховуючи рішення міської ради від 22.04.2016 року №191 «Про реформування друкованого засобу масової інформації, редакції газети «Знам’янські вісті», засновником якої є Знам’янська міська рада», міським головою С.Філіпенком наголошено про необхідність підготовки та  затвердження відповідного рішення щодо реформування редакції газети «Знам’янські вісті».
12

Питання напрямків використання бюджетних коштів, передбачених міським бюджетом на 2018 рік по інших головних розпорядниках, розпорядниках та одержувачах коштів міського бюджету буде розглянуто на наступному засіданні комісії, що заплановано на 09 год.00 хв. 12 січня 2018 року.

Голова постійної комісії Н.Данасієнко також ознайомила присутніх з інформацією начальника 18 ДПРЧ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області Д.Пшеничного щодо використання субвенції, отриманої на виконання програми економічного та соціального розвитку м. Знам’янка на 2017 рік, що надійшла з міського бюджету. Розглянуто питання виділення міською радою коштів і у 2018 році.

За результатами роботи комісії надано висновки та рекомендації з питання порядку денного. Звернуто увагу на форму та зміст подання документів, що надаються на розгляд комісії, головними розпорядниками, розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету.

У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради Н.Данасієнко, А.Мороз, Н.Тесленко, О.Рубан, О.Антоненко, М.Терновий – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста; Ю.Сопільняк, Ю.Клюка – голова та член постійної комісії з питань освіти, культури, молоді та спорту; Н.Тишкевич – заступник голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник начальника фінансового управління О.Лепетко, заступник головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім..А.В.Лисенка» Л.Полежай, директор ЦСССДМ Н.Шевченко, начальник відділу культури і туризму С.Бабаєва.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», а також розділ «Протоколи міської ради. Протокол постійних комісій», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії та зі змістом висновків та рекомендацій постійних комісій відповідно.

Начальник відділу забезпечення 
діяльності міської ради     
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 684 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты