Четвер, 25.04.2024, 13:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Січень » 15 » Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
14:16
Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста Н.Данасієнко, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради Н.Клименко, відбулося засідання постійної комісії.

Членами комісії та присутніми були заслухані інформації заступника директора територіального центру ( надання соціальних послуг) м. Знам’янка Ю.Таран, заступника начальника управління соціального захисту населення Л.Костюкевич, начальника відділу освіти Л.Грекової щодо напрямків використання бюджетних коштів, передбачених міським бюджетом на 2018 рік.

Обговорили присутні й питання, що виносяться на розгляд чергової сесії міської ради та стосуються профілю роботи комісії.
Начальник юридичного відділу Ю.Данільченко проінформував про заходи, що вживаються керівництвом Знам’янської міської ради, комісією з прийому-передачі цілісного майнового комплексу Знам’янської центральної районної лікарні щодо реалізації та виконання рішення Знам’янської міської ради від 22 грудня 2017 року №1256 «Про прийняття цілісного майнового комплексу Знам’янської центральної районної лікарні до комунальної власності міста Знам’янка», а також стану вирішення питання в частині підготовки проекту рішення про припинення юридичної особи – Знам’янської центральної районної лікарні, обрання шляху ліквідації закладу тощо. 
12

Враховуючи, що станом на 01.01.2018 року Знам’янською міською радою не передані виконавчому комітету повноваження щодо управління майном комунальної  власності міста  в частині передачі об’єктів нерухомості комунальної власності у тимчасове строкове власне користування (терміном на 1 місяць та почасово) юридичним та фізичним особам на умовах оренди, заслухавши інформацію начальника відділу культури і туризму С.Бабаєвої, комісія рекомендувала включити до порядку денного сесії міської ради три додаткові питання щодо надання дозволу на укладення договорів оренди частини приміщення міського Палацу культури для надання культурно - мистецьких послуг мешканцям територіальної громади міста.

Додатково також запропоновано включити в порядок денний сесії та розглянути питання «Про затвердження Положення про порядок преміювання міського голови».

За результатами роботи комісією надано висновки та рекомендації з питань порядку денного.
У роботі комісії взяли участь: депутати міської ради – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, інших постійних комісій міської ради,  керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань постійних депутатських комісій міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада», де кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення постійної комісії.

Начальник відділу забезпечення діяльності 
міської ради     
Н.Брунцвік
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 769 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты