П`ятниця, 26.04.2024, 23:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 17 » Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста та постійної комісії з питань житлово-комунального господарства
12:10
Засідання постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста та постійної комісії з питань житлово-комунального господарства
Під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста М.Тернового, за участі голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А. Тесленка, секретаря міської ради Н. Клименко, відбулося засідання комісій.
Присутні депутати розглянули проект рішення «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 грудня 2016 року №675 «Про міський бюджет на 2017 рік», що пропонується до розгляду під час чергового засідання міської ради 20 жовтня 2017 року. Заступник начальника фінансового управління О.Лепетко проінформувала членів комісії та присутніх про зміни та доповнення до проекту рішення, підготовлені за листами головних розпорядників бюджетних коштів та головами постійних комісій, що пропонується внести до міського бюджету на 2017 рік. 
За результатами розгляду даного питання надано пропозиції, рекомендації постійних комісії, що передані відповідальним виконавцям для розгляду. 
Члени постійних комісій, також, заслухали інформацію головного спеціаліста відділу молоді, спорту та охорони здоров’я А.Сугарея щодо затвердження Програм: Програма надання премій Знам’янської міської ради спортсменам та тренерам за визначні у спорті на 2017-2020 роки; Міської комплексної програми «Молодь Знам’янщини на 2018-2021 роки»; Міської програми по оздоровленню і відпочинку дітей на 2018-2021 роки.
Заслухали депутати інформацію по проектам рішень з питань житлово-комунального господарства міста, яку надала заступник начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства – начальник відділу житлово-комунального господарства М.Берлова. 
За результатами роботи комісій, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного, що розглядалися комісіями.
У роботі комісій взяли участь депутати міської ради: М.Терновий, О.Антоненко, А.Мороз, О.Рубан – члени постійної комісії з питань бюджету та економічного розвитку міста, А.Тесленко, І.Грінченко, К.Пастух, О.Озеряний - члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення В.Мацко, перший заступник міського голови В.Загородня, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету.


Головний спеціаліст з правових 
питань відділу забезпечення 
діяльності міської ради В.Приходько
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 619 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты