Середа, 03.07.2024, 08:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 36
Гостей: 36
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 22 » Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення
14:30
Засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення
 
12
З метою вивчення питань, які виносяться на розгляд 58 сесії міської ради, відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення під головуванням голови комісії Світлани Бойко. Розглянуто 29 питань.

Основне питання - внесення змін до рішення міської ради від 31 січня 2014 року №1225 «Про міський бюджет на 2014 рік». Відповідно до прийнятих змін до Державного бюджету України на 2014 рік Міністерством фінансів України зменшено показники обсягу доходів зведеного бюджету, що враховуються при визначенні міжбюджетних трансфертів на 5850,0 тис.грн., відповідно до здійсненого розподілу показників, по міському бюджету зменшення складає у сумі 5802,5 тис.грн. Проте, у зв’язку із тим, що з міського бюджету м.Знам’янка передаються кошти до Державного бюджету (25489,7 тис.грн.) доведено з урахуванням змін обсягу доходів (64116,1 тис.грн.) не вистачає для забезпечення асигнуваннями захищених статей видатків бюджету, депутати внесли пропозицію зменшити затверджені на 2014 рік доходи загального фонду міського бюджету (доходи 1 кошику) на 3497,0 тис.грн., що дасть змогу забезпечити мінімальну потребу в асигнуваннях на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ.

На засіданні постійної комісії також було розглянуто ряд питань, що стосувалися комунального майна. А саме: «Про безкоштовну передачу у власність ПАТ «Кіровоградобленерго» кабельних ліній»; «Про надання дозволу на безоплатну передачу об’єкта завершеного будівництва міського Палацу культури з балансу управління МА та ЖКГ на баланс Знам’янського міського Палацу культури».

На засіданні постійної комісії депутати внесли зміни та доповнення до Міської цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту; оздоровлення та відпочинку дітей; працевлаштування молоді, цільової комплексної програми покращення матеріально-технічної бази закладів освіти міста та програми по реалізації в місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини».

Постійна комісія заслухала інформацію про хід виконання Міської програми збереження історичної пам’яті про Перемогу у Великій Вітчизняній війні.

Також на засіданні постійної комісії депутати розглянули проект рішення про встановлення меморіальної дошки Почесному громадянину м.Знам’янка Шкоді В’ячеславу Євгеновичу.

Депутати також розглянули питання сфери регулювання земельних відносин та інші питання, віднесені до компетенції міської ради.

На засіданні постійної комісії було розглянуто два кадрових питання, яке згідно з чинним законодавством належить до компетенції міської ради.

Зауваження і пропозиції, висловлені депутатами в процесі обговорення проектів рішень, враховано при доопрацюванні матеріалів сесії.

У роботі комісій взяли участь: міський голова І.Крижановський, секретар міської ради Н.Адамович, керуюча справами міськвиконкому Л.Меренкова, начальники відділів та управлінь.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 816 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты