Четвер, 18.04.2024, 03:19
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Грудень » 3 » Засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
19:17
Засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики
 
12          2 грудня 2011 року в залі засідань міськвиконкому відбулось засідання постійної комісії з питань споживчого ринку, підприємництва та правової політики (голова О.Антоненко), за участі старшого інспектору охорони громадського порядку Д.Мартинюка, власників закладів громадського харчування.
На розгляд комісії було винесено питання щодо обмеження режиму роботи закладів громадського харчування в вечірній та нічний час, а також встановлення камер візуального спостереження. Виходячи з листа виконуючого обов’язки Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області А. Крищенка, в якому говориться: «Аналіз стану злочинності в громадських місцях та на вулицях на території міста за 10 місяців 2011 року в порівнянні з 2010 роком показує, що злочинність даної категорії зросла на 131 %. Тенденція вказує на те, що злочини даної категорії продовжують зростати. Знам’янським МВ УМВС в області проводиться ряд профілактичних заходів щодо недопущення росту даної категорії злочинів, проте робота в даному напрямку не може бути ефективною без сприяння в вирішенні даної проблеми зі сторони органів державної влади та самоврядування міста та району.
   
12           По місту Знам’янка найгірший стан по скоєним злочинам в громадських місцях складається в Привокзальному та Центральному масиві міста і саме в вечірній та нічний час. Кількість скоєних адміністративних правопорушень також саме в цих районах. Однією з причин порушень кримінального та адміністративного законодавства громадянами залишається робота громадського харчування міста ( кафе, бари, ресторани), в яких громадяни вживають спиртні напої, після чого можуть являтися потенційними правопорушниками. На протязі 2011 року, в закладах громадського харчування міста та безпосередньо біля них – скоєно 12 злочинів (крадіжки майна та пограбування громадян).
Більшість адміністративних правопорушень – 152 (дрібні хуліганства, перебування в нетверезому стані, злісна непокора законним вимогам працівників міліції).Значна кількість повідомлень громадян до чергової частини Знам’янського МВ УМВС щодо отримання ними тілесних пошкоджень стосується безпосередньо фактів під час перебування ними в даних закладах та поблизу них».
Під час засідання комісії було уважно вивчене дане питання та вирішено винести питання на розгляд чергової сесії з зауваженнями та пропозиціями.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 749 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты