Неділя, 05.05.2024, 13:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 26 » Засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
14:57
Засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
 
12
Під час сьогоднішнього засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва було розглянуто питання про план зонування міста Знам’янка.

Начальник відділу архітектури та містобудування І.Качанов зазначив, що відповідно до рішення виконавчого комітету, яким погоджено розроблення містобудівної документації «Плану зонування території міста Знам’янка Кіровоградської області»  в межах та масштабі генерального плану міста  Знам’янка Кіровоградської області з Українським державним науково-дослідним інститутом проектування міст «Діпромісто», укладено договір підряду на виконання проектно-пошукових робіт про розроблення плану зонування території (зонінг) міста Знам’янка Кіровоградської області. 

Також, Качанов І.О. зауважив, що відділом архітектури та містобудування визначено та надіслано до УДНДІПМ «Діпромісто» затверджено міським головою завдання на розроблення містобудівної документації «План зонування території (зонінг) міста Знам’янка Кіровоградської області. Відповідно до календарного плану робіт щодо розроблення містобудівної документації Плану зонування території міста Знам’янка Кіровоградської області» станом на 26.11.2014 року завершено 1 етап – «Поділ території міста на територіальні зони. Визначення дозволених видів забудови та використання земельних ділянок». Завершення процедури розроблення плану зонування заплановане на 25 грудня поточного року. План  зонування території міста дасть ефективне та раціональне використання території міста для містобудівних потреб.

На засіданні постійної комісії депутати вирішили продовжити роботу по закінченню роботи плану зонування міста Знам’янка з послідуючим громадським обговоренням та затвердженням на пленарному засіданні чергової сесії Знам’янської міської ради.

У роботі комісії взяла участь головний спеціаліст відділу земельних питань Л.Пузир.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 816 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты