Четвер, 28.03.2024, 14:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 13 » Засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
15:58
Засідання постійної комісії з питань землекористування та будівництва
12
Під головуванням голови постійної комісії з питань землекористування та будівництва О.Кузіна, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося  засідання профільної комісії.

Під час обговорення, були розглянуті питання регулювання земельних відносин, що винесені на розгляд чергової сесії Знам’янської міської ради сьомого скликання. Інформувала з даних питань начальник відділу земельних питань А.Грицюк, яка детально зупинилася на проектах рішень, що є профільними для постійної комісії, відповіла на запитання присутніх та ознайомила з необхідними документами.

Депутати також додатково розглянули та обговорили проекти рішень, що подані депутатами міської ради до початку роботи постійних комісій і пропонуються до включення в порядок денний чергової сесії міської ради, а саме: 

«Про звернення депутатів Знам’янської міської ради до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б., Голови Верховної Ради України Парубія А.В. щодо підняття мінімального розміру пенсії та ситуації пов’язані з відсутністю порядку перерахунку пенсій держслужбовцям» ( суб’єкт подання проекту рішення – Мацко В.В.);
«Про звернення Знам’янської міської ради щодо необхідності якнайшвидшого прийняття у другому читанні проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування з управління земельними ресурсами та посилення державного контролю за використанням і охороною земель» (реєстраційний номер 4355) та «Про звернення Знам’янської міської ради щодо необхідності законодавчого врегулювання питання ввезення та перебування на митній території України автомобілів з іноземною реєстрацією та припинення переслідувань владою водіїв і фактичних власників таких автомобілів» ( суб’єкт подання проектів рішень – Тишкевич Н.М.).
   У різному, до присутніх звернувся голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М. Сурдул, який підняв питання вартості проїзду в міських автобусах загального користування. 
За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного.
У роботі комісії взяли участь: О.Кузін, Ю.Майборода, Н.Тишкевич, Р.Кондратьєв - члени постійної комісії з питань землекористування та будівництва, А.І.Мороз - депутат міської ради, перший заступник міського голови В.Загородня, керуюча справами міськвиконкому І.Ратушна, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник фінансового управління Г.Лихота, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М.Сурдул.
                                                                                      Начальник відділу забезпечення
                                                                                     діяльності міської ради Н.Брунцвік

Переглядів: 619 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты