Субота, 27.04.2024, 04:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 13 » Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства
16:06
Засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства
12
  Під головуванням голови постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища А.Тесленка, за участі міського голови С.Філіпенка та секретаря міської ради  Н.Клименко відбулося  засідання профільної комісії.

   Члени комісії розглянули питання про затвердження Положення про співфінансування виконання робіт з капітального ремонту житлового фонду об’єднань співвласників багатоквартирного житлового будинку м. Знам’янка. За результатами розгляду надано пропозиції щодо розміру спів фінансування, яке має сплачувати ОСББ, при виконанні робіт за рахунок коштів міського бюджету, не більше 10 % від загальної вартості робіт.

   Члени постійної комісії розглянули також питання  стану виконання робіт з грейдерування вулиць міста у 2016 році. Під час обговорення якості, виконаних у 2016 році, робіт, було заслухано думку голів квартальних комітетів міста №№13,14, 15 Н.Махині, Т.Коваленко, В.Котової, які підтвердили проведення попереднього огляду та визначення обсягів виконання робіт на вулицях міста представниками УМА та ЖКГ, а також фактичне виконання робіт з грейдерування вулиць міста в 2016 році на закріплених за ними територіях. Висловили думку щодо покладання контролю за перевіркою відповідності обсягів виконаних робіт компетентними фахівцями.

            Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк проінформував присутніх, що на виконання рішення Знам’янської міської ради від 18.11.2016 року №580 «Про переведення нежитлових приміщень у житлові», УМА та ЖКГ замовлено виготовлення ПКД на капітальний ремонт житлових приміщень по вулицях Братів Лисенків,6/8 та Михайла Грушевського,53, де планується облаштування соціального житла. Після виготовлення документації та проведення її експертизи, КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» будуть проводитись відповідні роботі в межах бюджетних призначень 2017 року.

      У різному, до присутніх звернувся голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М. Сурдул, який підняв питання вартості проїзду в міських автобусах загального користування та необхідності прийняття рішення міської ради про відміну прийнятого рішення виконавчого комітету. Головою постійної комісії А.Тесленком було відмічено, що для прийняття відповідного рішення міської ради має бути належне обґрунтування невідповідності прийнятого тарифу в розмірі 5 грн. фактичним витратам перевізника. Член постійної комісії О.Озеряний навів приклад встановлення тарифів на міські автобусні маршрути в інших містах України, зокрема проведення незалежної експертизи вартості проїзду в м. Луцьку.

За результатами роботи комісії, надано висновки та рекомендації до змісту питань порядку денного.

У роботі комісії взяли участь: А.Тесленко, І.Грінченко, К.Пастух, О.Озеряний - члени постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та охорони навколишнього природного середовища, О.Тітарєв – депутат міської ради, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів С.Гребенюк, голова Громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради М.Сурдул, керівник КП «Знам’янський ККП» М.Коротченко,  голови квартальних комітетів міста Л.Козьменко, Н.Махиня, Т.Коваленко, В.Котова, Н.Семененко, В.Мирошніченко, начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату управління міської ради та її виконавчого комітету, представники засобів масової інформації.

 

                                                                                               Начальник відділу забезпечення

                                                                                               діяльності міської ради Н.Брунцвік

                                                                                                                              

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 779 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты